Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Hasonlót éltem át élőben, szerencsére nem élesben, amikor a svájci frankot elengedték. Pont ment a híradó az N-tv-n a háttérben. A számítógépen meg egyszer csak egy függőleges piros vonal hasított végig és lefagyott minden. A két műsorvezető hirtelen olyan bambán bámult össze-vissza, mint a fríz tehenek.
Óóóó, a pénz miatt nekem még nem volt álmatlan éjszakám. Annyi mindig volt, ami az alapszükségeltre elég, a többire meg szarok rá. De ha nem lett volna, akkor is megszeerezném, feltalálom magam.
Éjszaka én sem jól, úgy sajnáltalak és volt némi lelkifurdalásom hogy az IB biztonságáról írtam......mert hogy azt olvastam: ha már a " forint" miatt nem tudok aludni..... Jajj, ennyire belémragadt 😀😂
Az nem is lenne baj, csak ne nézzenek hülyének. Én meg vagyok győződve, hogy a bioüzemanyag nagyobb lábnyomot hagy, mint a fosszilis. Nem azt mondom, hogy az utóbbi nem káros, de a bionak az előállítása még károsabb.
Törölt felhasználó2022. 07. 05. 09:51
De ugye nem azt a lanyt kell kitalalni ki lesz a szepsegversenyen a gyoztes, hanem hogy a zsuri szerint ki lesz a gyoztes
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen