Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Múlt nyár: 1,5 hónap északon :D Fogadtam egy sofőrt, már látom mi van a charton. Vettem 800-on 200 29-et a többi bukóban levőhöz. Most komolyan el kell adni?
Fantasztikus helyekre mentek! Mi is imádunk utazni - no meg szaunázni járni, így hosszú hétvégéken van néhány hazai wellness szálloda is amit előszeretettel látogatunk. :)
Dánia, Norvégia, Svédország nagyon jó helyek:) szerettem mindegyiket :) Pestről indulás 35 fokban, leszállás 20 fokban. Énnekem ez felüdülés volt, nem szeretem a kánikulát. :)
sajnos tanulmanyok miatt az öszi/tavaszi kiruccanasok kimaradtak az elmult 1-1,5 évben, így nagyobb hangvételűekre kerül idén is sor, most 1 hét ciprus 5*, aztán augusztusban 10 napos északi skandináv körút - az társas, de legalább viszik a fenekem mindenhova :) persze több hétvégi kiruccanás is jön majd, hamarosan vége ennek a hajtásnak
Te hányszor nyaralsz? - Én egyszer egy világkörüli hajós úttal. :) - persze vicc. De ez is tükrözi a kereskedési stratégiák sokszínűségét. Több kisebb vagy az egy nagyobb a jobb? Erre nincs jó vagy rossz válasz. Haladunk a célodhoz!
A 16:00 óra hozott némi áttörést felfelé. Mindjárt M1- en csésze. Mondtam reggel nehéz műfaj itt a grafikon elemzés. Volt itt ma lassan minden, váll- fej , duplacsúcs , hegyes görbe :) Na Ázsia ezt meglátja, meg a USA nyugati partvidék…..
én hozzá se nyúltam :D nézem a bokszmeccset percesen, már már lenyomják a srácot, aztán visszaüt nagyobbat. ha elérjük a 30.5-öt megvan az első nyaralás szállásdíja :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)