Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
és megint akkor, amikor a kutyaval setalok :D sajnos az aljan venni nem tudtam, mert hüledeztem, hogy amikor elindultam még épp mentünk felfelé.. de talán irányba áll. a 362es mozzanat vetel vagy eladas volt?
vannak akik hisznek a mesékben meg a csodákban és sose tanulnak. Lsd Richter-semmire nem jó az a részvény. fognak 3-400 Ft-ot azt istenítik..Utána meg az ideget eszik 30 Ft emelkedésért..
Vettem ezret 450-nél amiből végül 500-at eladtam 440-en, hogy a másik 500-at majd visszaveszem ha nemjó adat jön. De pont lemaradtam a vételről mire beraktam pont elugrott onnan az árjegyző
biztam bene, de valahogy tartottam is attol, hogy megint tökéletes lesz.. hirtelen felszuras, aztan zakó. valaki a felszurasnal 480on vett 4000 tl029-et.. gondolom ő is szeretett volna felülni a jó hangulat járatra. lassan atnevezheto Richter No.2-nek.. rosszra esik, jóra szintén..
Nekem valahogy, valahonnan van 1500db TL029-em... Komolyan eldobom az agyam! Tegnap telefonos appról eladtam, még kaptam is az üzit, hogy megbízás teljesült. Erre most nézem, hogy megvannak még... úgyhogy remélem, hogy most tényleg elindulunk! :D Átlagáram rendben van, 480 Ft.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)