Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Kitáraztam délelött mindent egy kis short- ot nyitottam az előbb, meg szerettem volna vételt beállítani, mert lassan nem leszek gép közelébe de sebaj :)
TL29 -re akartam de azonnal vissza is vonja. Árjegyzőnek van dögivel lehet nagyon alcsony árat adtam meg de nem emlékszem rá, hogy eddig probléma lett volna ezzel.
Elvileg dollárt gyengítő adatok érkeztek. A dollár mégis viszonylag stabil. Érdemes nézni, hogy 105.09 alá induljon el. Nagy emelkedésre nem számítok mert csak-csak rossz adatok jöttek az USA gazdaságról. Türelemjáték.
szerintem nincs. amikor a tl95 bevezetesre kerult otpben, nem engedte visszavonni az egyik megbizast, igy modositottam 1darabra 1 Ft értékre. nyilván a 390Ftos jutalékot hozzáadták :D, de zaraskor repült a rendszerből.
OFF: Meg van az határozva, hogy mi az a minimum vételi ajánlat amit befogad a kereskedési rendszer az aktuális árhoz képest? Szeretnék egy leszúrást megvenni és arra beállítani vételi megbízást, a megbízást elfogadja a rendszer de percekkel később törlésre kerül. :)
30 jónak tűnik de én várnék 30 percet is! Munkaerő kép a szezonális hatás miatt torz lehet. Philadelphia index meg régen volt negatív ami most nagyon jó lenne. De ismét bízzunk az eddigi adatok korrelációjában! Váll -fej nekem lekerekített a rádiusz meg nem utal hirtelen pozíció mozgásokra, váltásokra. (Eddig)
Rövid TF-en (M5), van egy fej-váll alakzatunk és egy dupla csúcsunk, illetve 1H-n RSI crossolt, ez levihet 29,8 környékére, de a 30 szerintem már jó első belépő lehet! :)
Oldalazunk, mindjárt beáll az adatközlés előtti “csend” . Képek nélkül kissé fura kép nélküli formátumban pedig brókerem legfrissebb jelzése. Alább. Ne rohanj nem maradtál le semmiről! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)