Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Na jó, a mai 200 db játszóst eladtam sírva, már hiányolom is, de van még 400 belőle (TL29) . Mivel adtam el féláron is sajna ezekből, kicsit rizikózni szeretnék, esetleg visszajön a bukó. Átpakoláson TL25-ről 26-ra gondolkodom. Vagy 28 is. Ezekkel nem nagyon akarok ugrálni. Észak a mániám, gyűlölöm a meleget, és nem mellesleg gyönyörű. Örülök amikor más is így gondolja, nem pedig hülyének néz. Délre szerintem télen kell menni :-) Közben nézem, kár volt még az eladás.
OTP Tl91-et tartom. Ilyenkor szokott másnap visszakorrigálni pechemre. De már hosszú hetek óta ez az esés stagnálás megy. Így csak meglesz már az a 18000. Mire leírtam vissza is korrigált…. De az a Masterplast……
Egyelőre kicsit félve írom még, de lehet, hogy benne volt az alj és megindult újabb csúcsok felé. First majestic pozimat 6,05ön bővítettem, PAAS-t pedig időközben cca 60%-ban visszavettem nagyjából a kiszálló szinten. Ha mégis lenne újabb alj, akkor PAAS-t veszem tovább. Sok sikert mindenkinek és hajrá ezüst! ;)
Végre valaki(k) akik kedvelik az északi klímát! Általában amikor mondom, hogy nyáron hűvös helyre mennék mindenki “csodálkozik”. Pedig tényleg nem kedvelem a forróságot. @Valíz ne add el ha nem szeretnéd van még benne bőven muníció csak szerintem jobb a nyugalom egy távolabbi KO árral. Fontos a bebiztosítás. Ez jó árszint az átpakoláshoz. Certifikátnál nehéz a stop a korlátozott BÉT nyitva tartása miatt. Akkor gondoljunk a nem várt eseményekre amikor nincs és ne akkor amikor beüt valami gond.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)