Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szia Beze! Olvastam, hogy certizgetsz ezüsttel is, igazából az érdekelne, hogy szerinted mennyire érdemes még így 30 dolcsi körüli áron foglalkozni vele. Hosszú távon long, rövid távon benne van a short? A Richter helyett keresek új piacot egy kisebb tőkének így játszósnak, de akár beülősnek is, ha bejönne. Érdekelne a véleményed:) ezzel a piaccal nem vagyok képben, nem követtem.
Bocsánat! Elfelejtettem szólni reggel, hogy 19- én vasárnap 21:30-kor lesz egy Powell beszéd! “Szóljatok a szomszédoknak is!” . Tehát abszolút jogos az elővigyázatosság! Nem várok nagy dolgot de pont az ünnep közepén lesz és hétfőn. Ne rontsa a napot valami váratlan helyzet miatti izgulni kell és az ,hogy csak mozizni tudtok.
Igen, ez jó gondolat ha sok van és, hogy hosszú hétvége jön. Én csak negyedét tartom a pár nappal korábbinak. Certit zártam ne legyek annyira kiszolgáltatott. XM már vasárnap éjjel indítja a kereskedést így ott más a helyzet. Ott sávosan vagyok több kicsivel.
Korábban mutattam egy hetes grafikont sokkal erősebbek vagyunk mint az előzò próbáknál. Most TA, FA egyaránt segít. Kérdés mikor következik be az áttörés. Egyelőre picit rövidnek látom a 29-es szinten töltött időt. Így hullámzás lehet, de ez már a további erősödés, hogy ne csak egy gyertya kanóca legyen a fel.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)