Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Megint megindult az ezüst, alig néz már vissza ... És csak 600 certim maradt. Mondjuk jön a hosszú hétvége is lehet nem kéne túl sok pozit hagyni . Hétfőn hogy lesz a kereskedés?
Én Ricsit fogok ha esik, nem érdekel. Olyan vagyok mint braveman. Nem akarom elhinni hogy ennyit ér az a papir. Ja meg hát ezüstöt természetesen ez alap. :)
Mééééééér nem szóltok nekem, hogy idejében vegyek ilyeneket???? Hát így kell bánni egy kezdővel? :-((( Most utólag elmondom amit javasolnom kellett volna nektek, és sajnos én sem tettem meg: Varta r beesett nemrég 8 alá, nagyon érdemes lett volna venni, most 11,6. SPWR szintén volt 1,8, most épp 3 felett, bár ez mémrészvénnyé vált.
Várom, hogy kicsit csorogjon lefelé az ezüst, vennék még. Amennyiben délután megint látunk csapkodást remélem a mélyre berakott vételeim is teljesülnek! (MOL: Nagyon várom ár az osztirallyt, félek, hogy elmarad a várttól a mértéke... 13.000db certim van 300 körüli átlagárral)
Szerintem a Mol részvényeket is eladom. Csak mi a fenét vegyek helyette? Van Otp Föld Kincse alapom, hát kíváncsi leszek rá. Egy hónapja totyorog. Remélem nem lesz rossz hosszab távon. Talán abból kellene még venni.
illetve a jelentes utan elfogyott az arjegyzonel, szoval 360 alatt nem fogsz kapni valoszinuleg, hacsak nem kezd megint elindulni lefele es valaki beijed.. viszont ott most lesz majd oszti-roham - várhatoan
Azt számiltam ki, hogy 40% haszonnal zártam a mostani ezüst ügyletet. Nagyrészt TL25-öm volt. Gondolom nektek sokkal több lesz a másik certi miatt. Láttam a hibákat, amit útközben vétettem, +10% lehetett volna nélkülük. És sokkal több papírt is tudtam volna venni, de nem mertem. Ez is hiba volt.
Én is így vagyok vele...Ezért beálltam ricsi certit venni :DDD mikor tettem be a megbízásokat szíven ütött hogy oda már 12xx áron kellett betenni, ide ezüstbe meg ugye már megjelentek nálam a 22xx-ek is.... nevetséges... 2 napja még paritásban voltak 17xx-nél... mostmár csak azért se hagyom magam kigolyózni onnét, ott rohadjon meg az összes shortos egyszer eszmélni fog rá valaki, hogy mennyire alulértékelt
Igen, sajnos mind megvan. Eldöntöttem, hogy eladok mindent 9710-ee részvény árfolyamnál.. Lesben állva várok a pár perces lehetőségre. Oszti előtt fogom szerintem...
Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: Hasonlóan az aranyhoz múlt csütörtökön indult be a korrekciós trend törése. A hosszú képen a 29,69-es természetes szint egy fontos ellenállás volt már Covid válság után kétszer is. A mostani nekifutás egyre közelebbről indul, így egyre nő az esélye az új csúcsnak. Hatalmas teret nyithat a görbe felele, mert a 29,69 felett a még 2011-ben ütött 40 feletti célárak jönnek ki elérhető számított értékeknek. A kockázatkezelés szintje messze lent húzódik a vékony zöld emelkedő trendvonalnál 25 körül. Ellenállások: 29,68; 31,25. Támaszok: 25,78; 25.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)