Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Köszönöm, igyekeztem eddig ráülni. Viszont most gondoltam realizálok, a nyerőt elteszem klímára (épp építkezünk), és az eredeti pakkot visszaveszem majd a nagy csapkodásban. Ott nem akartam eladáson izgulni. Tettem be vételeket, remélem teljesülnek! Jó munkát, jó spekit! :D
Tessék? A konzervatív az a havi időkeret? Aranyról beszélünk? Havi ablakban konzervatívan igaz lehet. Vagy rossz helyre ment az írás, ami nem baj! Velem is előfordul(hat).
Állíts be limit áras vételt és menj el sétálni! Már be fogunk lassulni mint írtam reggel közeledik a közlés ideje így le fog nyugodni a piac. Sőt 14:28-tól olyan lesz mintha állna és az Őrmester részvényét néznéd! :)
Gratulálok! Lassan elfelejtheted a short “botlást”. Türelem! Ha viszket a tenyered inkább vakard meg! Én éppen a klímát tisztítom itthon, hogy megvakarja a tenyerem. :)
Egy konzervatívabb megközelítés,alakzatok címmel.Füles csésze.Első körben 3100-3150 közé várom.Füle eddig nem tört,sőt elhagyta a kritikus zónát.Második füles 24 hó időtávon szintén formálódik. Céláram: 4000-4200 környéke,nagyjából odamutat.Persze a nagy füli az hosszan időtávon,de aránylag szépen néz ki.
Eladtam nagy részét, ahogy látom eddig egész jól. Már viszketett a tenyerem! Tervezem ma visszavenni. TL25: 2568-on, TL26: 1833-on. 38 illetve 37%-on. Ezüstnél ez nálam egész jó, szerintem a legjobb eddig! :))))
11:00 EUR GDP várakozásoknak megfelelően nőtt, EUR ipari termelés a várakozások felett nőtt de rosszabb mint az előző. --->Tehát EU fellendülőben! Mindkettő erősíti a fémeket. a jó adatokra kiéhezettek felvitték az árat. -Ez kb olyan mint a tegnapi német jelentés. . Ez előrevetíti, hogy nagyon ki akar törni az árfolyam már minden hírre meglódul. Nagy lesz az USA CPI hatás, készüljetek!
Semmilyen intézményi alap nem lát benne potenciált? Egyszerűen nem értem. Ha lemegy 9400-re és ott éri a vágás akkor 8xxx? És megint ezer forintra a 10ezertől? És kezdődik újra minden. Én ott tökön szurom magam ha tényleg ez lesz
Ki kéne onnan szállni és máshová menni, pl ide... Nem értem egyszerűen miért szenved. Nincs egy valaki aki végre kipaterolná onnan a shortosokat ezzel csak azt érik el hogy mindenki otthagyja...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)