Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
nem nagyon operálok, a Ricsi ideg elveszi az erőmet...100 db longot tettem be mélyebbre ha lemegy a csatorna aljra amúgy szépen zászlózik szerintem is az ezüst, innen benne lehet még egy ugrás, de nem merek nagyon belevenni a nagyon magas napos RSI miatt
Nagy reményt fűzök az autóiparhoz. Most jó mélyen vannak, de ezerrel megy a fejlesztés. Egy USA-hoz hasonló Kína ellenes védővám vagy valami intézkedést várok. Mellesleg ha már fémes topic a fémpiacot szépen vinné, főleg az elektrifikáció. BMW most volt jelentés, osztalék, rossz EU adat így sokkal lejjebb nem mehet. Jó lenne egy “Ki milyen autót vesz” topic de lehet, van csak nem fut rendesen.
Mi a fene folyik a BÉT-en? Totál kivéreztetés. MTel mínuszban? - Biztos letelefonáltak fentről : gyerekek PMÁP kamatkifizetés van, tessék unszimpatikussá tenni a tőzsdét…. Viccet félretéve, milyen hír verte földbe a magyar piacot?
Tegnap vettem TL23 nagy részét ma kellett volna :) . Ezüstel operál ma valaki? Nekem van egy minimális short pozícióm egyenlőre nem áll rosszul. Long - ba nem mertem egyenlőre bele venni .
a legszebb, hogy amikbe anno beletettem pénzt, de inkább kivettem, azok most hasitanak mint a veszedelem.. delta, app, dh.. ha nem nyulok hozzajuk csak a delta 240%... dehat kellett nekem a richter :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)