Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Farkasfű, jól érzem, hogy te kudarcnak kezeled a csodás munkádat az ezüst-nél? Találatok tömkelege téged igazol. Mégsem érezlek elégedettnek. Sőt, nagyon nem.
Nyerőben voltam. De hagytam így kivágott az szűkre szabott stop. Le van tojva csak játszási volt és nyerhettem volna rajta ha nem hagyom ma délutánig. . Más! Én is úgy látom minél egyszerűbb a TA kép annál nagyobb az önbeteljesítő okozata. Egyszerűen elkopnak a mély elemzők. Nem tudom ez viszont baj vagy sem. Ez egy külön párbeszéd lenne. De a sakk az sakk! :)
én azt vettem észre, hogy minél több technikai elemet vesz figyelembe az ember, annál nehezebb a döntés és nagyobb a tévedés lehetősége! Nem bonyolítom tovább ..:)
Kedves Kollegák, sok eszközön dolgozom de ma estére mind pirosba fordult. Szinte hihetetlen mert különböző befektetési osztályok is. Ez van. Ma nem nyúlok semmihez ezt betudom amolyan fekete péntek 13-nak. . Tartás a mostani alaphelyzet
Nyugi, láttam kaptál pár mínuszt, én kompenzáltam. Tudod imádom amikor felhívod a lehetőségre a figyelmet mert ügyes vagy és Te erre vagy beállítva. Mi meg követünk. ........ Tökéletes tagja vagy a topikunknak! Pont egymást egészítjük ki! éljen, és csak nyugodtan a tippjeidet, én imádom! THX
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)