Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sziasztok, Tegnap is hülyeséget csináltam, ma meg még rátettem egy lapáttal... Amúgy is be voltam már gőzölve, sok volt már ez az év, de délután teljesen elgurult a gyógyszerem. (Egy kis cariprazin talán segítene most). Eladtam mindent, és nem csak az ezüstre gondolok... Nem lehet így kereskedni tovább... Sok nyerőt mindenkinek. Üdv. Beze
Micsoda nap? Sajnos az OTP csak a legvégére húzták le, 90Ft. benne maradt az majdnem 10% ... így jártam. Egy kis WIZZ-t adtam ... és most nézem hogy esik az US ... ez a hét eddig -1% a teljes számlán ... eddig.
https://images.analyzzerai.com/2C0898822AB3BAF7F93BEA86648ADB26/H1/806A1DD0D667427EE42CA7A223A07EDC.png . Egy medium valószínűségű belépési szignál érkezik SHORTOLÁSRA 2680.34 lefelé irányuló áttörésével, miután a piac ellenállást talált 2692.96 szinten. Csak a 2692.96 felfelé irányuló áttörése vetne véget a medve forgatókönyvnek és juttatna el bennünket a HOSSZÚRA . Figyeljük a 2692.96 árat! Ez pivot vagyis fordulópont is lehet! . Ugye én szeretem tartani a 3 és 7 végű árfolyamokat. Kérem, vegyük észre , hogy 2693 az a bizonyos pivot!
Discord... téma. Van egy fura helyesírási hiba, ami nálam kiüti a biztosítékot. Példa a használatára: Az egyenlőre áll a tenisz mérkőzés. Egyelőre nem adogatunk labdát a teniszezőknek. . Ugye milyen kis különbség a jelentése pedig teljesen más. . Műszaki iskolába jártam. Nem értek a helyesíráshoz sem ....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)