Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerintem se. Ha csak nem tör ki a világbéke :) Tegnap betelefonálóst halgattam a tv-ben véletlenül. Paláver, vagy valami hasonló a neve. Azt mondta a néni, hogy kitört a demokrácia Szíriában, ezért takarodjanak haza a szírek Németországból. És hamarosan kitör a béke Ukrajnában, mert vezérünk dolgozik az ügyön. :-)))
Hogyan lesz az aranynál 2300-400-as árfolyam? Ilyen hülyék a jegybankok, hogy drágábban megveszik, utána meg nem kell nekik olcsóbban, és leállnak a vásárlással?
Nyugi illetve mit is mondjak , USA rv. piacnagyobbat esett mint az arany. Óriási nagyvállalati eséséekre gondokok nem az indexekre. Tartjuk az értéket és nem adjuk el!
Ma nem a gyarapodás idejét élik az arany longosok, bár nem is feltétlen veszítenek. Az igazság az, hogy ma a naptárhatás is érvényesül. Tartás, nincs más ajánlatom.
Pomperj, hasonlóra számítok én is. Nagyon "furcsa" piaci mozgás! Divergencia alakult ki a rv. piacon! Emelkednek a az indexek miközben zuhan a gazdaság vagy nem megy úgy ahogy kellenek. TA alapon az ilyen jel trendfordulót vetít előre. De azt hiszem FA alapon is. . Arannyal nem tudom mi lesz. van egy gondolatom, hogy menedék lesz. De ki tudja?!
Az az igazság, hogy a számomra kitalált és vállalható stop 2673 kiütött. Kudarc igaz ez tervezett kudarc! Farkasfű figyelmeztetésére reggel realizáltam egy picit, de nagyobb a lett a bukta. Igaza volt a 2673 nem lett elégséges támasz. Ez van!
Igen, tegnap ota nemcsak bennem, az egesz piacon erosodik a sajnalatos gyanus kilatas, hogy valami csunyabb eses van folyamatban. Es az ipari femek, MXI is a kritikus leszakadasi szintre esett, mar a kritikus 84 supporton ul. Egyelore nekem ugy tunik, hetekig erdemes lesz ovatosnak maradni, es nem kis menetkozi daytrade korrekcionak nezni ezt az esest. . A SI varakozas, hogy az a-b-c=4 korrekcioban a wave(b) csucsa keszen van, nos, megvalosulni latszik: Gold es Silver is is megindult lefele. SI wave(4) korrekcio veget egyelore 28-30 (25?) savba varhatjuk. . https://imgur.com/a/EmFSyza . Gold kozeptavu kilatasat erdemes mostantol ovatosan nezni: a wave(4) korrekcio eso szakasza jon. . https://imgur.com/a/EtTGaME . .
Beze, nagyon borúlátó vagy! Innen simán van benne egy felkör. Nem mondom, hogy utána nem mehet le, de egyelőre se keleten, se az eu-ban nem akarják tovább adni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)