Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fibonacchi
Fibonacchi ma, 08:36
Nedden
Nedden ma, 04:20
OFF Richter indikátorok szerintem:,
Órás indikátorok:
https://ibb.co/b34XrZL
Napos indikátorok:
https://ibb.co/LRmsHwS
Hetes indikátorok jelzései:
https://ibb.co/pjC0f59
.
Nyilván ahogy bővül az időkeret annál "szebb" a kép. 
Ischimoku nem egy elterjedt jelző rendszer így a vonalak jelentését direkt benne hagytam. 
Én szeretem ezt a Japán indikátor rendszert, mert sokat mutat. Hosszabb távon a megbízhatóbb, ahol nincs zaj, de ez igaz minden TA elemzésre. H4-től mutatja meg tudását.
Kb naposon elértünk egy támaszt ahonnan elvileg mehetünk fel, de hetesen szép a kép csak már nagyon a felhők felett járunk :). De a felhő az árfolyammal folyamatosan változik így ha beindulna fel az árfolyam a felhő is jelezné. Sőt már jelzi is előre egy kicsit.
.
Mellesleg Parbolic SAR már vételre búzdít :) -ezt skalpolásnál használom az alligátorral. 
.
Varázsgömböm nincs így magam részéről csak ennyit tudok hozzátenni szakértő Kollegák elemzéséhez.
Nedden
Nedden ma, 02:44
Szerda a mai nap jön a várva várt legnagyobb tél decemberi eseménye a tőzsdéken. Az USA kamatdöntés. Óriási jelentőségű főleg úgy, hogy már új elnök van aki kicsit másképpen képzeli a világot és a gazdaságot mint az elődje.
.
Ázsia 
Japán pirosban de az angolszász kötődésű Ausztrália zöldben indul. Így mondhatjuk vegyes a kép.
0:50 Japán növekvő exportról számolt be. - ez jó, mérlegük sokat javult, érdekes mégis pirosban nyitottak, óvatosak, kivárhatnak.
.
Európa
A tegnapi BÉT vérfürdő nagy volt. Nagyobb mint sok más EU országé, de javarészt piroslott a kontinens. Valószínűsítem már tegnap beindult a zárás a mai események előtt.
8:00 Anglia kezdi a hangulat megadását. Amolyan előjáték a napi eseményhez.
Inflációs adatokat fog bemutatni, hatása fontos de nem ma.
11:00 EU is elmondja mennyi a fogyasztói infláció - meglepetést nem várunk, 2-ről 2.3% ra növekedhetett. 
.
Amerika
USA tegnap szintén pirosban zárt. Nem nagyon volt vevői kedv a piacon. Kivárnak.
13:00- tól már megindulnak az USA ingatlan adatok- ma nincs nagy jelentősége.
16:30 USA olaj készletek - ez érdekes lehet!
16:30 USA Atlantai GDP jelzése
16:30 USA Gáz kitermelése- ami szintén érdekes lehet de keveredik a hatása mert egy időben jön más adatokkal.
20:00 USA kamatdöntés- nagyobb az esély a 25 pontos vágásra mint a szinten tartásra.
20:30 FOMC tájékoztató - na ez lesz a fontos és szerintem üzenet is lesz az új elnöknek!
.
Ma van az a nap amikor érdemes bezárni. Persze aki csapdába esett annak nehéz (tehát mínuszban van) azoknak a stop és a türelem lehet a megoldás. 
Persze este certifikáton már a stop se fog működni. Én egy nagy kilengésű napot várok. Talán előbb fel, majd le. A le oka Trump dollárt erősítő szándéka így a sajtótájékoztató ha azt mondja egyértelműen leállnak egyelőre a kamatvágásokkal akkor csak Ázsia mentheti meg a nemesfémeket. 
Ma kiemelten kell figyelni a DXY és VIX mutatókat. 
Lássuk mi lesz ma!
Nedden
Nedden ma, 02:08
Előzmény: #24568  farkasfu
Azt nézem a két grafikonon, hogy talán az idei év 4.vagy 5. legnagyobb esését hozta össze a Richter. De az eladási vehemencia az oszcillátorod szerint még emelkedett is. Tehát nem csitult az eladási hangulat. Viszont az ezt megelőző vételi hangulat az nagyon laposodott már. Még sokan lejjebb várják de utána pattanás jöhet. 
Nedden
Nedden ma, 01:55
Előzmény: #24574  Beze
Covid esés idején még az OTP=Richter egál is megvolt. Telekomról emelkedésről nem is beszélek.
A tegnapi BET vérfürdő sztárja a Richter. Két ilyen nap esés finoman szólva bazi nagy zuhanás lett.
Már nem a 10 ezerrel kellene bajlódnia hanem a11 feletti áron oldalazni. 
Tényleg nem tudom miért tekintik az idei menetet hú de sikeresnek a Richternél?! Egy diszkontáras saját szabadalommal még sok évig forgalmazó export USA piacon sikeres termék gyártója egy PMAP szintet se tud hozni.
Innen már tényleg pattanni kellene, de lehet nem fog ha az USA pirosban lesz a kamatvágásra.
Franky kedd, 23:35
Előzmény: #24572  Beze
Volt, de eladtam. Korán. Rossz vagyok trédernek, ez már régóta tudom. :-)
Amióta nem trédelek aktívan, sokkal jobbak a hozamaim. :-)
Beze
Beze kedd, 21:20
Előzmény: #24575  pakk01
Ezen könnyen segíthet vargamisi:)
pakk01
pakk01 kedd, 21:14
Előzmény: #24574  Beze
Csak az egyiknél az 400 ft-ra van, a másiknál meg 4 ezerre. 
Beze
Beze kedd, 20:55
Előzmény: #24570  pakk01
Érdekes módon az OTP-t senki nem várja 16-17 ezerre, holott év elején ott tanyázott, a Ricsit persze mindenki már 10000 alá várja, meg 9ezren venné. Majd ha az OTP lemegy oda akkor lemehet, különben takarodjon felfele 12ezerre.
Bpali kedd, 20:52
Néha gondolkodom , hogy emberek el is hiszik amit írnak ?  S ha igen : meg is játsszák ? 😂
Beze
Beze kedd, 20:28
Előzmény: #24571  Franky
Volt rá alkalom idén , nem is egyszer
Persze akkor gondolom nem piszkáltad 
Franky kedd, 19:48
Jó ez az ezüstricsi  topik...
8800-on nagy tételben venném. :-)
pakk01
pakk01 kedd, 19:42
Hát én nem tudom, de ez a Ricsi nekem gatya... ha a 10k nem fogja meg
Napos macd középvonalról fordult le eladásira...
https://www.tradingview.com/x/l7dvbLjL/
randomly kedd, 17:42
Sajnos Én ma csak WIZZ-t adtam ismét. US-az már -20% nem sok adót fizetek ha így folytatom ... Ezüst vétel csak egy pakk teljesült. OTP TS tartva, de bent álltam árjegyző előtt vételre TL-ben de nem adott senki-. :-) AKKO-t azt elengedtem ... Ja és szemeztem a NG- vel de nem mertem megkóstolni még sosem volt. Ja MOL hát attól kész vagyok, lassan napizni kell abban is. :-)
farkasfu
farkasfu kedd, 17:27
Előzmény: #24558  Beze
óráson illene pattani!!! 
rsi20
naposon támasz.. hmm
Ricsi/h1/D 
https://ibb.co/XLNnwvr
https://ibb.co/DGN2RXC
Beze
Beze kedd, 17:26
Előzmény: #24566  Valiz
Valami év végi kitárazó ez
Tavaly is lenyomták év végére
Valiz
Valiz kedd, 17:17
Előzmény: #24563  Beze
Nem lehet ellenállni ennek a piszoknak :) 
Beze
Beze kedd, 17:16
Előzmény: #24562  Valiz
sajnos az semmiképpen mivel mínuszba adtam el mindent
Bpali kedd, 17:14
Előzmény: #24563  Beze
Ez egy jó szint volt MOLba Ricsibe venni egy adagot .. Nem minden puskaport kell ellőni azért ..
Beze
Beze kedd, 17:12
Előzmény: #24562  Valiz
nem bírtam már elnézni és van 500 db tl43...
Valiz
Valiz kedd, 17:11
Előzmény: #24559  Beze
Ahogy elnézem, inkább nyereség lett ez, hisz minden esik, akár olcsóbban is vissza tudod venni, ha akarod.
Bpali kedd, 17:08
Szegény Colombo is elbújdokol a Ricsi miatt . Tragédia 10400 …

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek