Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 péntek, 00:31
Előzmény: #24397  rratfai
10 percig potyogtem, a telon, gyorsan a választ, elméletemet, ami olyan hosszú lett, hogy elkuldtem és eltűnt. Ergo
No.1) . Sic fata volunt. És én hallgatok rá. 
No.2)Inkabb tesztelem és figyelek magam, tovább, empirikusan! "Pluralitas non est ponenda sine necesitate" 
No. 3)Tenyleg, igen, valamely része amit írtam volna  kimeriti a globális gazdasági osszeskuves elméletét. De tudod mi a különbség a jó logikus  konteo és a tenyek között? -Az utóbbi időkben már csak 3-6 hónap😉
Off. 
rratfai péntek, 00:06
Előzmény: #24398  Placi82
Köszönöm,finom,úri reakciódat!🥂🥂
Placi82 péntek, 00:02
Előzmény: #24397  rratfai
Hát az utolsó hogy Farkasfu megbantani akarnám. Csak arra utaltam, hogy ez a piac már nem az a piac ami régen volt. Sajnos.
rratfai csütörtök, 23:24
Előzmény: #24393  Placi82
Nagy fehėr svãb testvér!Egy szinttel majd feljebb kell húzódnod,mert ott lejjebb szar a levegő!Azt az Embert,aki pusztán jó indulatból,mások kérésére,megalapozott,komoly tudásanyagot biztosít a topic látogatói részére,melynek erősen profitos értéke van,te nem minősítheted!A te várakozásaidat semmiféle formában nem láttam!Kérlek ne üldözd el innen Farkasfűt,inkább állj odébb te!Nem megbántani akartalak,csak ez a kibaszott arrogancia,kioktató stílus ebben a topicban nem járja!Mutass vmit kérlek,amiért tisztelhetlek!!Hidd el tapasztalt,komoly tudású emberek is låtogatják ezt topikot,akik jókat mulatnak az összeesküvés elméleteiden! Intelligens ember vagy és tanult, egy kis önvizsgálat nem tehet benned kárt!Maradok Tisztelettel!
Placi82 csütörtök, 23:16
Előzmény: #24394  Bpali
Akkor hagyom is. Gondoltam el reggélem, hogy miért vannak bajban a "zsivanyok", mikor a "lator allamok" Oroszoktol, Kínaig, Braziliatol Malajziaig, mikor a jegybankok fizikai aranyat hívnak le. Mert "papír" arany ETF ilyenkor mit sem ér. Mert fizikait nem lehet varázsolni SWAP, CFD, opciós ügyeltekkel. Oda fizikai 12kg os tömb kell. Ergo zavar keletkezik az "erőben" . És akkor lehet keresni. De hát add akkor hagyom... Légyen meg az akaratod szerint....
Arany mozgása, pedig hatással van az ezüstre is. Mert félig kincskepző viszont félig ipari fém is. Ergo egyszerre hat rá 2 erohatas is.... 
De ezt is hagyom.... 😉
Joccakat....
Valiz
Valiz csütörtök, 23:13
Előzmény: #24393  Placi82
Én ezzel egytértek. Sokkal nagyobb volát okoznak a robotok, mint a normális. Viszont TA alapján, és még sok más is van a tarsolyban. Ráadásul a mögöttes termék hiánya miatt is sokszoros a hatás, hisz sokszorozódik a tőke.
Bpali csütörtök, 22:52
Előzmény: #24392  Bpali
Hagyjad .
Placi82 csütörtök, 22:51
Előzmény: #24384  farkasfu
Ja és a robotok algoritmusat Vanguardnal kik adják az utasítás a programozásra. Ez nem konstans naponta többször frissítik az algot. 
Bpali csütörtök, 22:51
Hagyjak is mert azzal nem tudjuk meg úgyse a holnapi mozgást 😂
Placi82 csütörtök, 22:49
Előzmény: #24390  farkasfu
Oké, semmi baj. De az ETF ek többsége valójában inkább ETN. De hagyom. Elnézést. 
farkasfu
farkasfu csütörtök, 22:42
Előzmény: #24387  Placi82
nem értek egyet, de ezért van az ajánlati könyvnek is két oldala! :)
Placi82 csütörtök, 22:42
Előzmény: #24383  Valiz
Na mondjam? Ültök? Akkor mondom. 11200 milliárd usd. Na meséljek meg vagy inkább ne csesszem fel az agyatokat tovább... (Farkasfu is támadásnak véli, pedig bölcs öreg róka, de vannak zsivanyabb nagyurak most a piacon.). De én követem a nyomukat.. :) 
Placi82 csütörtök, 22:39
Előzmény: #24387  Placi82
Jav* arany Teg=arany TA
Placi82 csütörtök, 22:38
Előzmény: #24384  farkasfu
Arannyal már nem jó a TA, és ezüst el sem. Sőt ahogy elneztem Pompi elemzését SP500 sem. Mwet eleve szintetikus ETF ek vannak ott, és eleve a sulyozottsag alapján veszik az SP 500 részvényei és mivel a BIG 7 vállalat, az SP 500 30%at adja és a maradék 493 meg 70%ot? WTF? ezért az ETF alapok ezeket a cégeket küldik fel az űrbe. Hol van már a fundamentum és ertekeletseg??? Vagy 1 csepp racionalitast a piacon? De ez egy másik mese.
A TA jó dolog volt, és tisztelem tudásod. Csak 2021 után már  át vagyunk baszva, és szana- szét eroszakoltak a piacot. Es most nem működhet ilyen körülmények között a TA. Na az arany Teg aztán  főleg nem. 
Sajnos én is csak pár hónapja jöttem rá.. Utána nyomoztam. Sok éjszakám ment rá.. 
Lolmachine
Lolmachine csütörtök, 22:37
Előzmény: #24375  farkasfu
Én azért úgy látom, hogy szereted Te a kihívásokat! :DLassan itt a karácsony, lesz egy pár nap pihi! 😜 🐧
Placi82 csütörtök, 22:27
Előzmény: #24381  rratfai
Hagyjál már ezzel a Börzsonnyel. Mese habbal. Hol vannak a kozhiteles dokumentumok és az arany dusulasos dokumentumok Hol van az a kozhiteles dokumentum hogy tonnantkent mondjuk 50 g aranyat tartalmaz a probafuras?  Na ha ez megvan akkor linkeljetek nekem please. Köszi. 😉
farkasfu
farkasfu csütörtök, 22:26
Előzmény: #24380  Placi82
Ok, csak nehogy te is avval gyere, hogy a ta egy hülyeség! 
Nem mindig lehet megtalálni a helyes irányt, részben azért is, amit te is írtál, ezek olykor bezavarnak, de főleg a globális piac miatt. Valahol böfögnek valamit, akkor kisiklik! Azért azt tudni kell, hogy akár milyen Szaudi is kereskedik, az használja a Ta-t! A robotok algoritmusa is ez alapján "készül"...!
Valiz
Valiz csütörtök, 22:24
Nem tudom, de olvastam már, hogy iszonyú mennyiség. De majd te megmondod nekünk.
Placi82 csütörtök, 22:24
A szintetikus ETF ek nem is vásároljak meg mögöttes terméket az alapok. . Hanem derivativ ügyeltek például CFD, opciós ügyeltek, SWAP:)) vannak mogotte, képezik le az árát. 😉
Szívesen. 
rratfai csütörtök, 22:21
Szigorúan politika mentesség oltárán!Annak tükrében, hogy Orbán a bolygó legnagyobb cåpáival tárgyal,kávézik,mald elrepül ezt követően a többi nagy hatalomhoz is,azért az nem Pisa! Ez az ember elhitte és másokkal is sikerült elhitetni, hogy Ő tényező!Azert ez még nagyobb nem Pisa!Mindenki fantáziájára bízom a BÉT várható jövőjét!Na az nem lesz Pisa!A Börzsönyben lévő kialnázatlan aranyat adjuk már előre,nem tudom??Régi story, nagy kuss volt körülötte!70000 tonnát rebesgetnek…Huhh az nagyon nagy számocska!!!

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek