Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
aranynál figyelheted a kék madarat balra, az még érvényes, de a piros ellenállása úgy is egyezik vele a 120-nál! Ha jó erőben van, akkor nem áll meg a környéken! :) Azért nem fogadnék rá...
Ersténél meg tudod csinálni a neten, újat nyitni is! Az értékpapír számláról át tudod vezetni, de csak kp-t! Ha részvényt akarsz átpakolni, akkor el kell adni és t-2 után átvezetni! Tehát kell két nap ilyen esetben! Addig leesik az árfolyam és megnyered a költségeket! Vagy nem...:)
Nekem is volt, de a bank váltás miatt kuka- lett mind. Jól értem a főszámláról lehet átvezetni? Ha jól sejtem csak ha eladom és visszaveszem a TBSZ számlára. Holnap megyek bankba ezt is megkérdeni. Persze anno besz.ptam, túl kevés pénz volta rajtuk és egy covid és egy háború nem tett jot neki .. és nagyon nehéz volt visszahozni a bukót úgy hogy a költségek igazán nagyok voltak százalékosan ... 7EUR vagy 7 USD minden kereskedés. Most csak egy számla van, de meg már igazán fájó nagyon szám a 15% adó és 13% szocho sorban ... :-(
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)