Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát ez lehet egy magyarázat, valóban. Azonban már múlt évtől gyűjt. És nagy adóztatás sem lesz szerintem, legalábbis a gazdagok kárára nem. Populista látszatiztézkedések történnek majd persze.
a hajnali mendegélés (31.35ig) után xagusd benezett 31 alá ismét, tegnap innen felfelé indult, viszont Ff chartjaban van egy 30.8-as visszanézés.. szóval még bármi lehet :)
vaze nem vonultam ám annyira vissza! igen , de nem streszelemm magam. megvan a napi 100 USD vagy néha több és én abbahagyom!!!!! főleg, hogy tiszta nyereség mert nem EU bróktről jön. de ehhez kell némi elemzés X029l elmélet stb.
Soha ne add fel. Jobbulást kívánok. Ha esetleg tudok segíteni, akkor nagy mennyiségű flavonoidokat kellene fogyasztani. Ha kéred valahogy privátban küldenék egy weboldalt, ahol hozzá férhető,...
Nyirokcsomók: az aorta mellett 2-3 cm-es, bo parailiacalisan egy 5,5 cm-es necroticus belsejű megnagyobbodott lgl.Az ábrázolódott csontok: degenerativ eltérések. Met. nem mutatható ki. Vélemény:Met. lgl retroperitonealis et iliacalis l.s.Hepatomegalia.Steatosis hepatis. afp 2 hete 2030 mos 2639 ----> nagyon nő a daganat..... urológus szerint heteim lehetnek hátra.
Én nem vettem magamra,! Sőt! Én sok éve kereskedem nemefémmel. a sok geopolitika , politika meg a mi tanulságunk! Lásd vasárnap hajnaltól mi történt az arany de akár az ezüst piacon! Sőt LOL palládium amit mondtam nyáron , beindult. Kérem soha ne mondd, hogy az arany nem politikai eszköz , mert ez tényleg az!!!!
Most olvasom Nedden. Sajnálom. Kitartást!! Hány éves vagy? Egy tanács. Küzdj, küzdj, küzdj. Bármi áron. Bármit is kell megtenned érte. Keress jó orvost. Egy orvosnak nem hiszünk!Ha 4 en ugyan azt mondják akkor kb.90% hogy nem tévednek az orvosok. . Komolyan. Van sok új kezelés. Terápia... Kék golyó utcai országosban voltál már? Ehh, ezzel most nagyon elszomoritottal. PET CT eredménye meglett végül?
Szerintem félreértettél! :) Csak azt kértem, hogy maradjunk tárgyilagosak. Tudom, hogy a politika hozzá tartozik a kereskedésünkhöz, de sajnos éles vitákat szülhet, ha elkezdünk a saját nézeteinkről beszélgetni. Ezért kértem, hogy ne essünk át a ló túloldalára, mert az feszültségekhez vezethet. A politika sok esetben olyan mint a vallás... HA tárgyilagosak tudunk maradni, és nem kezdünk személyeskedni, csak azért mert a másiknak más a meggyőződése, akkor nyertünk. :))) Szóval jöhet a politika, csak amolyan "ezüstösen", ahogy szoktuk itt a topikban. Tisztelve a másik nézeteit és véleményét! :)))) ui.: Semmi szükséged tudatmódosítókra. Legyen csak tiszta a fejed, hogy tudjon küzdeni! ;)
Edesapam tul hiu volt es 13 evesen maradtam arvan…mert nem szerettet volna ugy elni…ahogy a vastagbelrakban szenvedok…gondold at. En mindent megadnek, ha leelhetnem vele ujra az eletem, meg igy is, szerv nelkul! Ezt csak igy itthagyom.
Kedves Nedden!
Nagyon elszomorít, amit írtál magadról és az orvosi lelet eredményéről. Itt
minden olvasód nagyon kedvel és tisztel téged még ha személyesen nem is
ismerünk. Sajnos láttam
milyen az együtt élni ezzel a k...a betegséggel és a vele járó fájdalommal,
mivel édesapámnak is hasonló kórsággal kellett megküzdenie. Mi hónapokon
keresztül felváltva ápoltuk őt a családdal és bíztunk benne, hittük, hogy
sikerül meggyógyulnia, de ő már az elején feladta, mikor megtudta miben szenved,
túlságosan földhözragadt volt. Én sem vagyok vallásos, de szerintem mindenkinek
van valami kapaszkodója amiben hisz, legyen ez akár a kéményseprő, a fekete
macska vagy egy napi rutin ami segít abban (ahogyan nekem is), hogy átsegítsen
a nehézségeken. Tudom ez nálad sokkal komolyabb, mert ha már ilyen durva szerek
kellenek az már tényleg komoly. Apámnál is egyre nagyobb fájdalomtapaszt (azt
hiszem így hívják) kellett alkalmazni, ami egy egészséges embernél azonnali KO-t
okoz, szóval elég veszélyes. Hinned kell
magadban a fájdalmaid ellenére, hogy meg fogsz gyógyulni, mert ha már egyszer
sikerült leküzdened, akkor most miért ne sikerülne. Tényleg a fejben dől el,
ahogyan ezt itt már az előbb megírták. Még egy tanácsot ha megengedsz tőlem,
bár nem kérted, próbálj meg újra hagyományos életet élni, amikor nappal
tevékenykedünk és este-éjszaka-hajnalban alszunk.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)