Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Kedves Gyusza bàcsi! A szar hetem ellenére most nagyot hahotáztam.A névválasztásra meg célszerű jobban figyelni. Azért nem mindegy, hogy " szarik",vagy Szikra.Itt már nem mindenki lát jól .😁
Az OTP úgy elfoglalt, hogy most találtam ezüstöt a számlámon mikor már lejjebb jött . Meddig eshet az ez az OTP ... ugye nem most nyer értelmet a legutolsó pingvin ezzel az ebédidős eséssel ... Trump-ig?
Igen, én vagyok az. Amiért elhagytam a fórumot: előző nap tudtam meg hogy már csontáttétem van. Ekkor tévedésből elküldtem egy vázlatos számítást ami Opusra jókora emelkedés jósolt. Kapitálisan tévedtem. Mea culpa. Mea maxima culpa. Elnézést a tévedésért. Azt reméltem, nem hozzászólások alapján kereskedik a társaság. Hmmm. A másik dolog, amiért otthagytam a fórumot, az a személyeskedés volt. Valaki Fidesz bérencnek nevezett. Ez már sok volt. Nedden kolléga gondját átérezve jöttem vissza.
Kedves szarik barátom! Örülök szavaidnak. Egyet is értél vele. Szervezetünk gondosan ügyel arra, h a kémhatása pontosan az írt tartományban legyen, tehát 7,38- 7,42 közé. Azért merészeltem a lúgosításról írni., mert azt olvastam, hogy a daganatos szövetekben a fenti értéknél kisebbet mértek. A molekuláris diagnosztika lehetőségét Nedden barátunk ismeri. Az onkopass - al többször beszéltem és azt mondták, kapcsolatban állnak magánkórházakkal. Hogy igaz-e ez, nem tudom. Harcolni kell és minden lehetőséget meg kell ragadni Örülök. hogy ilyen társaságban lehetek.
Ne aggódj Én ennél sokkal rosszabbul csináltam ... TS dobva délután, zárás elött LONG vétel ... szerencsére a tegnapi esés semmittevéssel végig ültem. Ma vettem nyitásba TL98-t a 3.-ik 2500 pakkban kaptam csak piaci 2300-as áron ami már nincs nálam, ezen kerestem vissza egy kicsi aprót.
Idejekorán kidobtam a TL97-et, mert azt gondoltam, hogy 20K körül visszafordul. Aztán 21-től shortoltam, amit megint csak idejekorán (bukóban) eldobtam tegnap. Pont pár perccel a szakadás előtt... Úgyhogy amit nyertem a TL-en az elment (még kicsit több is...) a TS-el. Hülye voltam és rohadtul elegem van az egyet előre, kettőt hátra játékból...
Kwdvws Nedsen! Targyilagos ember vagy! Nem kellene az urologusra hallgatni! Nem is ertem, hogy jon o most ide, hogy mer errol nyilatkozni, ha verkepzoszervi betegseged van. Vagy lehet, hogy urologiai eredetu, nyirkkcsomo erintettseggel, csak en emlekszem rosszul? Mert az urologus csak az urologiai tumoroknal alkosson velemenyt! A lymphomat hagyja a hematologusra. Ha a ct-n nem irtak le maj attetet, metastasist, gyomor, lep stb erintettseget mitol ennyire magas az AFP? MZL-ed van? De az ritkan sulyos, es az erre utalo jeleket a kepalkotok is leirtak volna. Afp emelkedest tudtommal inkabb maj es here/ovarium tumorok okoznak, es nem lymphoma. De a majad rendben van. Ez az afp emelkedes fura. Sajnos ra kellene erre kerdezned a kovetkezo vizsgalatnal, mitol magas az, es ha nem tudjak megvalaszolni, meg kell keresni az okat. Pl pet ct vel. Javulast.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)