Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali szerda, 12:55
Jaow türelmesen várja a Richtert 10K -n .. Vajon ma fog -e kapni? 👀
Valiz
Valiz szerda, 12:52
Előzmény: #22857  randomly
Neeeee :-)))))))))))))))))))))
Bpali szerda, 12:51
💩ik bele 🤡
randomly szerda, 12:47
Előzmény: #22856  Colombo
Pláne hogy szkrik :-)
Colombo
Colombo szerda, 12:38
Előzmény: #22849  Gyuribacsi
Kedves Gyusza bàcsi!
A szar hetem ellenére most nagyot hahotáztam.A névválasztásra meg célszerű jobban figyelni. Azért nem mindegy, hogy " szarik",vagy Szikra.Itt már nem mindenki lát jól .😁
magnezium
magnezium szerda, 12:37
Gizi meginduuult
randomly szerda, 12:37
Az OTP úgy elfoglalt, hogy most találtam ezüstöt a számlámon mikor már lejjebb jött . Meddig eshet az ez az OTP ... ugye nem most nyer értelmet a legutolsó pingvin ezzel az ebédidős eséssel ... Trump-ig?
Gyuribacsi
Gyuribacsi szerda, 12:35
Előzmény: #22820  szkrik
Igen, én vagyok az. Amiért elhagytam a fórumot: előző nap tudtam meg  hogy már csontáttétem van. Ekkor  tévedésből elküldtem egy vázlatos számítást ami Opusra jókora emelkedés jósolt. Kapitálisan tévedtem. Mea culpa. Mea maxima culpa. Elnézést a tévedésért. Azt reméltem, nem hozzászólások alapján kereskedik a társaság. Hmmm. A másik dolog, amiért otthagytam a fórumot, az a személyeskedés  volt. Valaki Fidesz bérencnek nevezett. Ez már sok volt. Nedden kolléga gondját átérezve jöttem vissza. 
Valiz
Valiz szerda, 12:33
30,6-ig lemegy szerintem, addig nem nyugszik.
Beze
Beze szerda, 11:28
Indulhatna végre az ezüst 
A Ricsi szépen visszapattant 
Valiz
Valiz szerda, 11:07
97 raglop, itt vagy?
Gyuribacsi
Gyuribacsi szerda, 10:14
Előzmény: #22818  szkrik
Kedves szarik barátom! Örülök szavaidnak. Egyet is értél vele. Szervezetünk gondosan ügyel arra, h a kémhatása pontosan az írt tartományban legyen, tehát 7,38- 7,42 közé. Azért merészeltem a lúgosításról írni., mert azt olvastam, hogy a daganatos szövetekben a fenti értéknél kisebbet mértek.  A molekuláris diagnosztika lehetőségét Nedden barátunk ismeri. Az onkopass - al többször beszéltem és azt mondták, kapcsolatban állnak magánkórházakkal. Hogy igaz-e ez, nem tudom. Harcolni kell és minden lehetőséget meg kell ragadni
 Örülök. hogy ilyen társaságban lehetek. 
randomly szerda, 10:02
Előzmény: #22845  Lolmachine
Ne aggódj Én ennél sokkal rosszabbul csináltam ... TS dobva délután, zárás elött LONG vétel ... szerencsére a tegnapi esés semmittevéssel végig ültem. Ma vettem nyitásba TL98-t a 3.-ik 2500 pakkban kaptam csak piaci 2300-as áron ami már nincs nálam, ezen kerestem vissza egy kicsi aprót.
balamber szerda, 09:37
OTP megint túl gyorsan jön fel...
Valiz
Valiz szerda, 09:16
Előzmény: #22845  Lolmachine
Azért az oti múlt napjai szerencsejátékként működtek, lehetetlen volt eltalálni. Csoda, hogy ennyivel megúsztad, ne bánkódj.
Lolmachine
Lolmachine szerda, 09:08
Előzmény: #22843  Valiz
Idejekorán kidobtam a TL97-et, mert azt gondoltam, hogy 20K körül visszafordul. Aztán 21-től shortoltam, amit megint csak idejekorán (bukóban) eldobtam tegnap. Pont pár perccel a szakadás előtt...
Úgyhogy amit nyertem a TL-en az elment (még kicsit több is...) a TS-el. Hülye voltam és rohadtul elegem van az egyet előre, kettőt hátra játékból...
Valiz
Valiz szerda, 08:51
Előzmény: #22841  farkasfu
Hát ez odababázott az éjjel. Nahát :))) 
De akkor ez most már erősebb védvonal, ugye ff?
Valiz
Valiz szerda, 08:48
LOL-nak:
szívesen. te milyen sebeket nyalogatsz, miről maradtam le?
szkrik szerda, 08:37
Előzmény: #22828  Nedden
Kwdvws Nedsen!
Targyilagos ember vagy! Nem kellene az urologusra hallgatni! Nem is ertem, hogy jon o most ide, hogy mer errol nyilatkozni, ha verkepzoszervi betegseged van.  Vagy lehet, hogy urologiai eredetu, nyirkkcsomo erintettseggel, csak en emlekszem rosszul? Mert az urologus  csak az urologiai tumoroknal alkosson velemenyt! A lymphomat hagyja a hematologusra.  Ha a ct-n nem irtak le maj attetet, metastasist, gyomor, lep stb erintettseget mitol ennyire magas az AFP? MZL-ed van? De az ritkan sulyos,  es az erre utalo jeleket a kepalkotok is leirtak volna. Afp emelkedest tudtommal inkabb maj es here/ovarium tumorok okoznak, es nem lymphoma. De a majad rendben van. Ez az afp emelkedes fura. Sajnos ra kellene erre kerdezned a kovetkezo vizsgalatnal, mitol magas az, es ha nem tudjak megvalaszolni, meg kell keresni az okat. Pl pet ct vel. Javulast.
farkasfu
farkasfu szerda, 08:31
A lilánál szaporodás volt.. hmm
XAG/USD h1
https://ibb.co/DkKr6Dr

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek