Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Csatlakozom, a mínuszt nem tudjuk kinyomja. Én nem voltam az biztos. A múltkor nyomtam a Nedden-nek egy mínuszt ami nekem a Facebook szomorúnak meg az egészségügyi negatívak felelt meg ... de itt most biztos nem nyomtam. Több szem többet lát alapon, Én biztos elolvasom ha írsz.
Semmire nem kell venni a mínuszokat, valaki-valakik állandóan végigmennek a gombokon olvasás nélkül. Mi ezt már megszoktuk, csak a + számít. A némi tőzsdei tapasztalat az jól jön, szeretettel várjuk. Én épp azon keseregtem magamban, hogy külföldi részvényekkel kapcsolatban milyen óriási űr van az egész fórumon.
Szia! Üdv itt köztünk! Köszönjük, ha megosztod a tapasztalod és meglátásaidat. A mínuszokkal ne foglalkozz, időnként beszabadul ide valaki aki kioszt párat.
Kedves Kollegina! Abban a reményben jöttem vissza, hogy e fórumon értelmes emberek vannak, akik megírják, ha úgy vélik, tévedek. Van némi tőzsdei tapasztalatom. Ezzel szeretnék segíteni, hogy mindenki sokat keressen. Vannak itt klasszis emberek. Kiemelkedőt nyújt Farkasfű LE a kalapot elötte. Segítő szándékkal jöttem. Mégis, mire véljem az utóbbi hozzászólás 2 mínuszt? Mi a baj, ha leíroma dollár erősödést? Magam számára van Ft/$ prognózisom. Ami ennek alapját képezi, hát..
Igen, az előző csúcsnál ez jelentősen javított a TL25-26 árán. Nyilván azoknál, akiknél hosszú volt a tartási idő. Üdvözlünk a topikban, sajnálatos, hogy egy ilyen megrendítő este hozott el hozzánk.
Kösz, hogy szóltál. Elnézést a kollegától A télen van egy helyesírás ellenőrzés ami kijavítja a hibákat. A szkrit javította át. De beszéljünk a pénzről. Dolláros warranttal kereskedünk, ami a javunkra válik. Hol van már a 352 Ft-os$? Közel van a 390Ft-os ár.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)