Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Most akartam kérdezni én is.... Mit csinálnak ezek? Hol az 5. hullám? Sztem besült és ébresztő jön reggelre a piros madárnak.... De nem értem hogy a fenébe képesek mínuszba taszajtani, mikor az arany +0.6%. mi a fene történik megint ???
Hát akkor tippelek: elkapja a nagy pingvint, ahogy kell. Remélem ennyi elég lesz neki, hisz ott egy picike is még. :-) mivel azonban az arany talpon van és kitart, ezért összeszedi magát. Nem csak mag. én is úgy gondolom, most az arany útja a fontos, az elválás csak ideiglenes. Feszültség van, ezüstöt ilyenkor kicsit elfelejtik, de az aranyat soha.
Tegnap nézegettem, de nem folynék bele mélyebben. A charton találtam hibákat és nem kínlódom vele. Mászkálnak a gyertyák rajta, de visszamenőleg! :)) Szétvált az ezüsttől ma! Gold/ h1 https://ibb.co/4Fr0Lsm
Kicsit váltok. 3x tőkeáttételű silver ETP-t is fogok venni, mert az irány megvan, KO, stressz meg nincs. Részvény helyett is jó. WisdomTree Silver 3x Daily L.
Mi is oda várjuk, csak közben figyelem a chartot és mindig van benne kanyar. Most jöhetne az 5. hullám, csak még az ezüst nem tudja! :)) A ta pont ezért van, hogy meg tudjuk határozni, h honnan hová tart! Persze elég naivak vagyunk, tudom! :)) Ez is egy kihívás...! Hogy ne legyen olyan egyértelmű és egyszerű, éppen ma tettem fel egy chartot, egy másik topikba a fibo-ról és "véletlenül" pont az ezüstre húztam, de nem ez volt a lényeg benne! Érdemes azért rápillantani, "mint ezüst" https://forum.portfolio.hu/topics/appeninn-holding-nyrt/39237#9206974
https://www.tradingview.com/x/z9YWd5Yr/ Én nem érzem annyira problémásnak az ezüstöt, ahhoz képest hogy milyen piaci szelek vannak, egész jól tartja magát és próbálkozik. 30.8-nál még csinálhat egy duplaaljat, alatta viszont szívás. De nekem a napos macd pont jó helyen van és csökken is a távolság a 2 érték között, lassacskán beadhat egy vételit ha így folytatja.
Valóban! Remélem Pakk gennyesre kereste magát vele, kárpótlásul az Otp miatt. Vannak ismerőseim, akik azzal szórakoznak, hogy 10.000 ft-ért Revoluton Bitcoint vesznek, és hatalmas boldogsággal nézik az egyenlegüket, hogy tőzsdéznek.
Én írtam hogy a BTC egy hangulatjavító eszköz. Nincs mögötte semmi, ingyen feltornásszák a csillagos égig az elméleti árát, és ettől a "fél világ" boldog lesz, mert azt hiszi hogy gazdag. Főleg a fiatalok.
Egyetértek mindkettőtökkel, sajnos. Coinok elszívó hatásában is. Ki írhatott arról , hogy nem szabad az aranyat visszaengedni a régi státuszába? És ami még számított ma: VIX megint jelentős pluszban -ezért mehet az arany, és DXY is sokat emelkedett délután, szerintem ez állította meg az ezüstöt.
Az a baj, hogy ha ez oda leér, nem sok már az esély, hogy megfogja! Egyszer már elindult lefelé és akkor jó helyen fordult a 4. szakasz, mert nem ment bele a 2. szakasz tartományába! Szépen fordult, de most meg elfogyott a lendület! A lila 61.8% most megfogta és nem ment vissza a csatiba! hmm Holnap meglátjuk, még nincs veszve semmi! Sokáig nem lehet húzni a tökölést, mert megborítják ... :))
Sokkal jobban menne a réz ezust és az arany. De sajnos a BTC elszivja eloluk a robbas pontot és a levegőt. Nézd meg már nagyobb a BTC kapitalizacioja mint az globális világ egesz ezust enbloc, piaca, kitermelese, etc.. Ha nem hiszed, ezt sem mint a múltkorit, akkorj jár utána :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)