Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szkrik kedd, 23:37
Előzmény: #22813  Gyuribacsi
Kesves Gyuribacsi!
On az a balatoni borasz az eszaki partrol, aki evekkel ezelott olyan aktiv volt, de aztan elmaradt? O  Gyuriba volt, talan 
Az egyik vorosborat egy holgyrol nevezte el, ha jol emlekszem. 
Nedden
Nedden kedd, 23:22
Előzmény: #22815  bizz
kedves bizz!
nekem se gyerekem, se feleségem.  Büntet is ezérrt az állam.
Rákbeteg vagyok, haldoklom-De lenne más megoldás ha livágnának belőlem minden szervet....
Mit válasszak?  szétcsonkolt létet vagy a méltóságos véget?
rohadt nehéz!
szkrik kedd, 23:12
Előzmény: #22813  Gyuribacsi
En is szivbol javulast kivanok, es ertekelem Gyuriba onzetlen segito szandekat, de nem tudok elmenni szo nelkul a megjegyzese mellett: a lugosito etrendnek (es szerintem a ketogen dietanak) semmi ertelme. Tudom, sokan maskepp latjatok ezt, de nekem ez a velemenyem. Lassuk be: a ver ph-ja (vegyhatasa) adott , szuk tartomanyban talalhato 7,38-7,42 kozott. Az 1-2 evokanal, vagy merokanal szodabikarbonatol nem lesz lugosabb a ver. A szervezet  kulonbozo ellenregulacioval vedekezik, hogy a normal tartomanyban maradjon a vegyhatas, pl massziv hasmenes, vagy hanyas, 20 as vercukorszint, mergezes, veseelgtelenseg, stb soran. A szidabikarbonat meg sem emlitem, mert 1-2 evokanal csipp csupp tetel, nem oszt, nem szoroz. Nem kell, es nem is lehet normalisan dietaval lugositani a szervezetet. A ver ph ja nem fog 7,42 fole menni a szidabikarbonatol.  Az kellene meg csak!  Persze meglehet, h a szodabikarbonanak van jotekony hatasa, de nem azaltal, hogy lugositja a vert, vagy az egesz szervezetet. Masreszt: ugyan valoban leteznek 1 mio ft-os magan rendelok, ahol magallapitjak a tumor genterkepet, a tumorhoz vezeto mutaciot, de ennek nem biztos, hogy sok gyakorlati haszna van Terapiat nem fognak javasolni. Maximum, jobb esetben elhalmoznak rengeteg studyval, amelybol neked kellwne kivalogatni azt a gyogyszert, vagy kiserleti fazisban levo hatoanyagot, amely esetleg jo lehet. Nem vagyok onkologus, de ehhez velemenyem szerint nem feltelenul kell a tumor genszerkezete 1 mio ert. Talan eleg rakersni a clinicaltrials.gov on a tumor fajtajara, es az oldal kiadja a kulonbozo kiserleti fazisokban levo, vagy tervezesi fazisban levo hatoanyagokat. Egy magan onkologus nem fogja a beteg helyett leszervezni pl svajcban, vagy nemeto ban az altala ismert studyban valo reszvetelt.  Nincs ra kapacitasa, se ideje, se naprakesz infoja, milyen studyba tortenik epp bevalogatas. Az a szomoru igazsag, hogy meg a fovaros legjobb onkologusai sem fognak vsz a maganrwndelwsukon alternativ gyogyokat javasolni, folyamatban levo, vagy tervezesi fazisban levo studykat megemliteni, plane nem oda beteget beszervezni. A betegnek , vagy a hozzatartozonak kell ezen studykat megtalalnia, es oda valahogy bejutni. Ez nem lehetetlen, es nem is annyira koltseges, mivel ilyen esetben eleg "csak" a kiuat (fapadossal ez elore megtervezve nem draga), es a szallast (pl rbnb-ben fizetni. Az onko inzetetben is mindig van 1-1study, uj gyogyo kiprobalas, de ez a toredeke az europai lehetosegeknek, ahol nyilvan nagyobbszamu gyogyo kombinaciokat, vagy uj biologiai terapiakat probalnak ki. Az amerikai forumok is hasznosak tudnak lenni, elsosorban az alternativ gyogyokat illetoen. Es a pubmed en is ra lehetne celzottan keresni a  legujabb cikkekre (pl 2024+lymphoma+treatment). 
Nedden
Nedden kedd, 22:44
Az igazág az, hogy szívesen vennék caint
Bárki jól jár ha tudok venni ha nem is lidokaint hanem kokaint. 
ár nem számít de a minőség igen!
Nedden
Nedden kedd, 22:22
Előzmény: #22815  bizz
Köszönöm!
Sőt a topik alkotója se gondolta volna , hogy ekkora sikert/népszerűséget ér el.
Köszönöm támogatásod és tud miért fontos 
Vagy elhalok vagy vállalom az egyik legradikálisabb belső szervi csonkítást....
bizz kedd, 22:12
Előzmény: #22796  Nedden

Kedves Nedden! 
Ismeretlenül, mégha barátsággal is, de nem akarok bizalmaskodónak tűnni: 50 környékién, feleséggel és nagy gyerekekkel, meglett férfiemberként mégis ezt írom, mert úgy érzem, többek álmát tolmácsolom: 
Képzeld, álmunkban mindahányan varázslatos világban jártunk, ahol csodás energiagömbbe botlottunk. A gömbből pedig egyetlen gombnyomással azonnal meggyógyító energialöketet küldtünk Neked. 
Ezt az álmot érzem most a levegőben. Persze Te tudod, hogy ez csak vágyálom, bárhogyan is szeretnék a topictársak,  ezt nem tudjuk megtenni. De szeretnénk! Ez a gömbös két mondat lelki gyorsító, ami lelkileg erősít, hogy a tested is erősebb legyen. Úgy érzem, mindenki akarná ezt a gömböt.Valiz felvetése a még nem listázott gyógyszerekről jó gondolat! Apósomnak diagnosztizáláskor pár hónapot jósoltak, mindenfelé áttétes lett, még 16 évig boldogan velünk volt. Légy erős, ahogy ffu írta: kitartás!
Nedden
Nedden kedd, 22:11
Előzmény: #22811  Lolmachine
tegnapi bejegyzésed én nem vettem jónak
azt mondtad álljunk le a politikával, de tudod ez az arany  fő érdeme.
.
LOL szerintem nem az én hírközlésemre gondoltál! 
Gyuribacsi
Gyuribacsi kedd, 22:00
Előzmény: #22801  Gyuribacsi
Kedves Nedden barátom, kedves spekulánsok. Barátaim! Először is elnézést kérek a gépelési hibákért.A sietség volt az oka. Most feltettem avatárként a kiskutya képét. A kutyus 52 kg és csaknem 1 m magas...Kedves Nedden! A betegségedről írtak precízek, akárcsak korábbi elemzéseid. Van Budapesten olyan intézmény, mely szövettani mintából megmondja, milyen állományú a daganat és milyen terápia kell. Ami fontos csak bioélelmiszert egyél. Lúgosíts a szervezeted cukormentes citromlével és mokkáskanálnyi szódabikarbónával.
Nedden
Nedden kedd, 21:59
Előzmény: #22810  Nedden
mivel leszázalékolt vagyok Vég stádium előtti III/C daganattal így fura a helyzetem.
Lolmachine
Lolmachine kedd, 21:55
Kedves Nedden!
Én nem vagyok vallásos, nem hiszek a halál utáni (menny / pokol) szotriban, valamint klasszikus értelembe véve Istenben sem... Egy dologban viszont nagyon hiszek: Hiszek az emberben! Biztos vagyok abban, hogy olyan dolgokra vagyunk képesek amire nincs jelenlegi tudásunk szerint magyarázat, egyszerűen úgy hívjuk, hogy “csoda”!
Nem akarom ismételni Gyuribácsit, maximálisan egyetértek vele! A tested, az agyad és minden sejted ismeri a helyzetet, ugyanis egyszer már győztesen kerültél ki a harcból. Adj meg hát nekik mindent ahhoz, hogy a legjobb tudásuk szerint vegyék fel újra a kesztyűt! Fogadd meg az előttem szólok tanácsait. Higgy magadban, nincs más út! 
Látod, rengetegen szorítunk neked, hiszem, hogy ez is számít! Holnap reggel várom a napindítód! :)
Nedden
Nedden kedd, 21:51
Előzmény: #22809  farkasfu
Nedden
Nedden kedd, 21:45
hát most egy kicsit szarban vagyok, de a fémpiac a hobbim nem fogom elengedni.
Nedden
Nedden kedd, 21:42
Előzmény: #22805  aetzw4zer
Köszönöm! 
Leszek ameddig leszek.
Őszintén büszke vagyok arra, hogy megmutattam a FA adatközlés izgalmát lényegét itt sokunknak.
Még nem haltam meg. De nagy küzdelem kell, hogy ez így is maradjon!
Nedden
Nedden kedd, 21:37
nem reklám de nincs sok más lehetőségem.
https://oncompassmedicine.com/

nekem bíznom kell! - könnyezek ....
aetzw4zer kedd, 21:34
Kedves Nedden!
Nem tudom mit lehetne ilyenkor mondani, nem is nagyon találom a szavakat... :/
Bár személyesen nem ismerjük egymást, de lassan egy éve lesz, hogy az írásaidon megakadt a szemem, tippeket lopok/figyelek, aztán belecsaptunk Bezéékkel is a lecsóba és megszületett lolnak köszönhetően ez a topik (a legjobb), a reggelek jó része az elemzéseiddel kezdődött, mint iránytű remek összefoglalók a laikusnak is :)
Remek hangulat, tippek, trükkök, "közös" nyerők, eredmények, jó emberek - ez a topik Tőled is lett olyan, amilyen. Sokunknak magyaráztál türelemmel és ezért hálás vagyok.
Egy "olvasztár" kemény ember , de kitartást kívánok és hogy ne add fel!
Magadra koncentrálj és élj meg minden pillanatot!
Aztán jövőre topik-tali az évfordulón! Elvárlak!
Nedden
Nedden kedd, 21:32
Előzmény: #22801  Gyuribacsi
Kedves  Gyuribacsi!
köszönöm, hogy vígaszt adsz!
Eme fórum akár alapítója sem tudja, mennyien olvassuk!
Sőt, LoL mint fórumgazda igazságos de a tegnapi "nem politikai" észrevételével 
én nem értek egyet. 
Lényegben tőlem kapott egy mínuszt a gazda!  De biztos helyén értékeli ezt! 
pomperj
pomperj kedd, 21:20
Előzmény: #22794  Nedden
KIvalo invesztor vagy.
Es nagyszeru  ember.
Mindannyian nagyon drukkolunk neked.
Jude kedd, 21:19
Előzmény: #22800  Nedden
Nagyon szorítunk neked!!! Kitartás!
Gyuribacsi
Gyuribacsi kedd, 21:15
Előzmény: #22794  Nedden
Kedves Neden barátom! Azért bátorkodtam írni, mert magam is szembesültem ezzel az érzéssel. Akkor azt mondták, 5-6 hónapos van hátra. Ennek több, mint 12 éve. Orvosi tény, hogy van kiút. Először mond magadnak, többször naponta, boldog gazdag ember vagyok. Ha kell, eleinte szedj antidepresszáns. Másodsorban: nevess mindenen! Egy sorstársunk úgy gyógyult meg, hogy végigröhögte az összes filmet. Ez nem mese. Agyad a legjobb szolgád. Ha azt mondod, megérem a húsvétot, mindent megtesz, mert a főnök ezt mondta. Harmadszor: élvezd az életet. Rövid időre tedd félre a tennivalókat. Szerető édesanyámnak vigyél egy olyan nagy csokor virágot, amit életében vágyott. Ami az orvosi túlélési becslést illeti: Ők statisztikája alapoznak. Ez korrekt, de Te nem egy szám vagy.  Tisztelettel és barátsággal. (Na ki vagyok?)

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek