Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali ma, 08:27
Előzmény: #22919  Bpali
Amúgy Veled ugyanígy voltam , mint most Jaow- bal . Most meg egyik kedvencem vagy .👍
Bpali ma, 08:26
Előzmény: #22915  pakk01
Tudom , de Úriember vagyok ..😂
Beze
Beze ma, 08:06
Előzmény: #22915  pakk01
A 10 kerekítve már megvolt nálam :)
Lolmachine
Lolmachine ma, 08:02
Előzmény: #22914  Bpali
Bpali!
Köszi!
Fejlődsz! :))))
Véleményem szerint a legtöbb esetben egyébként csak a narrátort kellene lecserélni a fejetekben, mert külső szemlélőként sokszor egyről beszéltek, csak már egy ”megjegyzést” is sértésnek vesztek egymástól.
No: kisujj, aztán “béke, béke, örök béke…” :))))))
Moodi ma, 08:02
Előzmény: #22913  Lolmachine
Nem nagyon szoktam írni, de olvastam Neddent és nagyon-nagyon szíven ütött! 😌
Segítő szándékkal írom - ha olvassa- nem szabad feladni! Egy ismerősömnek hasnyálmirígyén volt, amire 3 hónapot adtak. Japánban talált kezelést. Nyilván drága.. de 3 éves túlélő! Érdemes utánanézni a kíséleti-és tesztelési fázisban lévő kezeléseknek is! Akár külföldön is! 
Várjuk, hogy jelentkezz, várjuk, hogy jó híreket hozz! 😊
pakk01
pakk01 ma, 08:00
Előzmény: #22914  Bpali
Azért most közelebb áll a 10-hez mint a 12-höz :))
Bpali ma, 07:55
Előzmény: #22911  jaow
Ezt már párszor eljátszottuk OTPben is .. Nincs kedvem újra fogadni , hogy 10 vagy 12 lesz előbb a Ricsi 😂((sztem 12 )  . Most ha rossszul esik is de Te találtál meg ebben a körben. Jó nem fogok beszólogatni , de akkor Te se . Nyugodtan tegyél fel chartokat , a többiek örömmel veszik.. Engem nem zavar ..  Semmi bajom veled . Figyelemre méltó a fejlődésed .( vagy csak nekem most esett le ? 😂) Béke … de tényleg legyen végre az …
Lolmachine
Lolmachine ma, 07:28
Jó reggelt!
Nedden még nem írt nekünk. :/
Remélem nincs nagy baj.
Ezüstünk szépen behozta a lemaradást. Én kihagytam a tegnapot, lehet ma is így teszek. Olvaslak titeket! :)) 
teletabiii ma, 00:42
Kedves Nedden ! 
Csökkentett deutérium tartalmú víz. A helyedben megpróbálnám. A nickemre kattintva a legutóbbi hozzászólásoknál találsz róla egy videot, nézd meg ! Áttétes daganatban is jó lehet ! Kérj orvosi konzultációt a preventásoktól ! 
jaow ma, 00:27
Előzmény: #22871  Bpali
Nem azt mondtam, hogy 10k-ra várom, hanem azt, hogy hamarosan indul és esélyes a 10k HA a 250-350 zónából nem pattan fel.
A hozzászólásaimnál visszanézhető.
Ezután kb. fél órával később annyi történt, hogy leszakadt az árfolyam és 290-ig esett be, majd onnan felpattant.
Azt hiszem ezek után mondható, hogy ez az előrejelzés is elég pontosnak bizonyult.
Felesleges a 10k-n lovagolnod és nem kellene kiforgatnod a szavaimat meg egyfolytában azon erőlködnöd, hogy próbálj elhitelteleníteni.
Mi bajod van Neked? Megint megsértődtél, mert nem azt mondtam, hogy indulunk a 12k-ra?
Sajnálom, de nem mondhatom ha a chart alapján nem ezt látom.
Ha ennyire idegesít, hogy valaki veled ellentétes véleményen lehet, akkor majd legközelebb megtartom magamnak az elképzeléseimet, nincs szükségem arra, hogy online harcoljak valakivel. :)
Neked meg felesleges fórumoznod, mert egyrészt a ta-t semmibe nézed, másrészről meg úgyis csak egy irányt ismersz. Vegyél bele, ahol akarsz, aztán egyszer majd felmegy, Neked úgyis mindenki bohóc, aki próbál elemezni. :)
rratfai szerda, 23:25
Lesújtott Nedden eredménye,mindennap,mikor is nyitom fórumot,eszembe jut! Óriási drukkere vagyok!Evvel az eredendő elkötelezettséggel, sokáig kapjuk a hajnali tényeket és várakozåsokat,amit mindig figyelembe veszünk!!!KÖSZÖNJÜK!Az ezüst ügyben még mindig a gravitációt tartom a dominánsnak,nagyjából onnan shortolom,ahol Valíz eladott.Még mindig tartom a shortjaimat.Otp t hogy látjátok ,ma 3k db shorttal sikerült  783k profit.Azert ez nem gyakori napon belül .Többek véleménye, hogy komoly emelkedés van még benne.Hhmm??!
farkasfu
farkasfu szerda, 22:44
Előzmény: #22907  Beze
nem is követem, csak néha rápillantok és megadom neki a célt, aztán el is felejtem..:)
farkasfu
farkasfu szerda, 22:42
Előzmény: #22904  Beze
Nem hinném, hogy ez még a 3., de nem lehet mindent előre beszámozni, csak utólag. 
A piros 61.8-nál kiderül, hogy pattan e és egy hosszú négyes lett belőle! Vagy, legfeljebb csinálunk egy nagy első és második szakaszt belőle! Jó magas célárral! Csak forduljon! :)
Beze
Beze szerda, 22:40
Előzmény: #22905  farkasfu
Mekkora egy nyomorult az is! Egy valag pénzt kerestem volna vele. Most számoltam ki, kb +2 millióba lennék vele. Fejem se fájna már az ezüst miatt se. Óh mekkora egy rohadék volt ez az Erste 
zen szerda, 22:37
Előzmény: #22905  farkasfu
Közben rájöttem. Ugyanazért szállt el ez is, amiért az OTP is. 
Van két új long certi TL89 és TL99. Ráharaptak az egész világban is.
farkasfu
farkasfu szerda, 22:31
Előzmény: #22902  zen
A gáz utál bennünket, itt az ideje, hogy lekonyuljon a nyomorult! :))
Beze
Beze szerda, 22:31
Előzmény: #22903  farkasfu
Ez még lehet a 3. szakasz amúgy? Vagy már túl mély ahhoz?
farkasfu
farkasfu szerda, 22:26
Előzmény: #22900  Beze
Holnapra a 4. szakasz hosszabb lesz, mint a 3. és ez nem igazán jó! 
Messziről nézve, a negatív zászló, le akar konyulni! hmm 
Az arany is tetőt fogott és toporog, most melyik követi majd a másikat??  
Kell valami hír holnapra!!!
zen szerda, 22:24
Üdv.
A gázt ma sikerült elcsípnie valakinek vagy mindenki az ezüst szerencsétlenkedését bámulta, ahogyan én is?
Beze
Beze szerda, 22:14
Előzmény: #22900  Beze
Ja tudom már. Ricsi vastag pluszban , akkor az ezüst nem zárhat pluszban... 

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek