Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Bpali! Köszi! Fejlődsz! :)))) Véleményem szerint a legtöbb esetben egyébként csak a narrátort kellene lecserélni a fejetekben, mert külső szemlélőként sokszor egyről beszéltek, csak már egy ”megjegyzést” is sértésnek vesztek egymástól. No: kisujj, aztán “béke, béke, örök béke…” :))))))
Nem nagyon szoktam írni, de olvastam Neddent és nagyon-nagyon szíven ütött! 😌 Segítő szándékkal írom - ha olvassa- nem szabad feladni! Egy ismerősömnek hasnyálmirígyén volt, amire 3 hónapot adtak. Japánban talált kezelést. Nyilván drága.. de 3 éves túlélő! Érdemes utánanézni a kíséleti-és tesztelési fázisban lévő kezeléseknek is! Akár külföldön is! Várjuk, hogy jelentkezz, várjuk, hogy jó híreket hozz! 😊
Ezt már párszor eljátszottuk OTPben is .. Nincs kedvem újra fogadni , hogy 10 vagy 12 lesz előbb a Ricsi 😂((sztem 12 ) . Most ha rossszul esik is de Te találtál meg ebben a körben. Jó nem fogok beszólogatni , de akkor Te se . Nyugodtan tegyél fel chartokat , a többiek örömmel veszik.. Engem nem zavar .. Semmi bajom veled . Figyelemre méltó a fejlődésed .( vagy csak nekem most esett le ? 😂) Béke … de tényleg legyen végre az …
Jó reggelt! Nedden még nem írt nekünk. :/ Remélem nincs nagy baj. Ezüstünk szépen behozta a lemaradást. Én kihagytam a tegnapot, lehet ma is így teszek. Olvaslak titeket! :))
Kedves Nedden ! Csökkentett deutérium tartalmú víz. A helyedben megpróbálnám. A nickemre kattintva a legutóbbi hozzászólásoknál találsz róla egy videot, nézd meg ! Áttétes daganatban is jó lehet ! Kérj orvosi konzultációt a preventásoktól !
Nem azt mondtam, hogy 10k-ra várom, hanem azt, hogy hamarosan indul és esélyes a 10k HA a 250-350 zónából nem pattan fel. A hozzászólásaimnál visszanézhető. Ezután kb. fél órával később annyi történt, hogy leszakadt az árfolyam és 290-ig esett be, majd onnan felpattant. Azt hiszem ezek után mondható, hogy ez az előrejelzés is elég pontosnak bizonyult. Felesleges a 10k-n lovagolnod és nem kellene kiforgatnod a szavaimat meg egyfolytában azon erőlködnöd, hogy próbálj elhitelteleníteni. Mi bajod van Neked? Megint megsértődtél, mert nem azt mondtam, hogy indulunk a 12k-ra? Sajnálom, de nem mondhatom ha a chart alapján nem ezt látom. Ha ennyire idegesít, hogy valaki veled ellentétes véleményen lehet, akkor majd legközelebb megtartom magamnak az elképzeléseimet, nincs szükségem arra, hogy online harcoljak valakivel. :) Neked meg felesleges fórumoznod, mert egyrészt a ta-t semmibe nézed, másrészről meg úgyis csak egy irányt ismersz. Vegyél bele, ahol akarsz, aztán egyszer majd felmegy, Neked úgyis mindenki bohóc, aki próbál elemezni. :)
Lesújtott Nedden eredménye,mindennap,mikor is nyitom fórumot,eszembe jut! Óriási drukkere vagyok!Evvel az eredendő elkötelezettséggel, sokáig kapjuk a hajnali tényeket és várakozåsokat,amit mindig figyelembe veszünk!!!KÖSZÖNJÜK!Az ezüst ügyben még mindig a gravitációt tartom a dominánsnak,nagyjából onnan shortolom,ahol Valíz eladott.Még mindig tartom a shortjaimat.Otp t hogy látjátok ,ma 3k db shorttal sikerült 783k profit.Azert ez nem gyakori napon belül .Többek véleménye, hogy komoly emelkedés van még benne.Hhmm??!
Nem hinném, hogy ez még a 3., de nem lehet mindent előre beszámozni, csak utólag. A piros 61.8-nál kiderül, hogy pattan e és egy hosszú négyes lett belőle! Vagy, legfeljebb csinálunk egy nagy első és második szakaszt belőle! Jó magas célárral! Csak forduljon! :)
Mekkora egy nyomorult az is! Egy valag pénzt kerestem volna vele. Most számoltam ki, kb +2 millióba lennék vele. Fejem se fájna már az ezüst miatt se. Óh mekkora egy rohadék volt ez az Erste
Holnapra a 4. szakasz hosszabb lesz, mint a 3. és ez nem igazán jó! Messziről nézve, a negatív zászló, le akar konyulni! hmm Az arany is tetőt fogott és toporog, most melyik követi majd a másikat?? Kell valami hír holnapra!!!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)