Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez gonosz volt Pali. Én most próbálom az alapokat összeszedni és nagyon hálás vagyok Ff. segítségének. Igen támaszkodom rá, mert megengedi, és lehet rá támaszkodni. De ha bukom, akkor nem az ő felelőssége, hanem az enyém. Azzal már tisztában vagyok, hogy itt nincsenek kőbe vésett szabályok.
Ő azt várja mond el neki fillérre .. Ne is kelljen gondolkodni , sőt helyette le kereskedni a pénzt meg neki utalni . Sok ember kapkod itt ész nélkül mert semmi elképzelése nincs akárcsak napokra is . Jókat lehet röhögni otpbe is 🤡😂
Összefoglalva, 31.7-nél célszerű kiszállni, vagy átállni shortra, majd 31,2-nél újra long. Jó terv, remélem bejön a lehangoló tegnapi nap után, rám férne egy kis siker. Előre is köszi Főnök,:::)
Tegnap is 9-10 óra felé indult el! Most lehet egy korrekció, 4. szakasz 30.8-ig akár, vagy folytatódik a harmadik szakasz, mert még gyengécske azért. Az 5.-nek 32.5 környékére kellene eljutni! Kapásból ennyi! USA kinyit majd és eldönti 13-14 óra felé.
Szerintem nem. Egy ideje már ez megy, kizárt, hogy veszteséget okozzanak egy ilyen átállással a BH-nak e miatt. Észrevétlen lesz, vagy már meg is történik folyamatosan az új vezető működése. Szóval ennél biztosan okosabbak, és más a kp.oka.
Hát én igen, van kp-m, igyekszem eladni a jól teljesítő papírjaimat, csökkenteni az usa rv állományt is, valamint az állampapírokat is tekinthetem kp-nak, hisz eladhatom (talán). Dilemma a bef.alapjaimnál van, hogy azokkal mi legyen. Nem kell kapkodni, nem holnap omlunk össze (ismét talán) de érdemes már óvatosnak lenni.
És akkor "Mi" miért nem? Vagy legalábbis Én ezen a 25% kp körül tartom és vásárolok mint a hule ... ami bejön mind. A szakmám az konkrétan áll ... nem is értem mi folyik itt(hon)
Én azt nem hiszem, 1,5 éve gyűjti, növeli a kp-t, realizálja a nyereségeit. OXY felvásárlását is megszakította, csak kisebb jól árazott pozikat bővít. És vár az akcióra.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)