Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
magnezium
magnezium kedd, 07:58
Előzmény: #22678  Beze
Vagy szimplán átrendezi a portfólióját🤷🏽‍♂️
Beze
Beze kedd, 06:55
Előzmény: #22649  farkasfu
Megcsinálta Ázsia a minimum szintet, most vajon mi következik 
Beze
Beze kedd, 06:50
Előzmény: #22677  magnezium
Várja az omlást 
magnezium
magnezium kedd, 06:24
Előzmény: #22670  Beze
Mire kovetkeztetsz ebbol? 
Nedden
Nedden kedd, 04:54
A Palládium XPD= stabilan 1005,20-on állt a hétfői több mint 5%-os emelkedés után.
- a nyári előrejelzés szerint, mégiscsak beindult tegnap (tól) .
Mondták a bányák csökkentik a kitermelést az év második felében. Eddig ennek nem sok látszata volt , de a geopolitikai konflikusok beindították rendesen! 
Közben a dollár még mindig túlértékelt, egy DXY korrekció jócskán ad még potenciált az emelkedéshez.
Nedden
Nedden kedd, 04:16
“A Kreml hétfőn közölte, hogy Oroszország reagálni fog a Biden-kormányzat általa meggondolatlannak nevezett döntésére, mivel korábban figyelmeztetett, hogy egy ilyen döntés megnöveli az Egyesült Államok vezette NATO-szövetséggel való konfrontáció kockázatát.”
..
https://www.marketscreener.com/quote/index/HONG-KONG-HANG-SENG-101835/news/Asian-stocks-rise-dollar-weak-as-US-yields-tick-down-48400170/
.
-Amíg Moszkvára várunk próbáljuk kihasználni a dollár gyengülését.
Nedden
Nedden kedd, 04:10
Nedden
Nedden kedd, 04:07
https://www.xm.com/news-payload/media/673b106b58842b8cfbcad2f8.png
.”
  • Az arany visszapattan, ahogy Biden megengedi, hogy Ukrajna nagy hatótávolságú rakétákat használjon Oroszország ellen
  • A jen ismét csúszik, miután Ueda nem ad nyomokat a decemberi túráról
  • A részvények keverednek, ahogy Trump kereskedése elhalványul”

• Nedden
    Nedden kedd, 04:04
    Napi megjegyzés – Az arany erősödik az ukrajnai feszültségek, a részvények és a dollár visszafogottsága közepette2024. nov. 18., a 9:59 GMT- Raffi Boyadjian
    XM közölte az elemzést fizetős így csak a lényeget emeltem ki.
    Nedden
    Nedden kedd, 04:02
    Kedd.  Ázsiából nem várunk adatokat. Egyébként Ázsia zöldben indult. A tegnapi nap megindultak a konzervatív menedékek felé. Így az arany vele együtt fehér társai is  profitáltak a legnagyobbat az Orosz -Ukrán konfliktus új szintre lépésével. 
    Ezzel ma hajnalban is folytatódik az emelkedés, igaz a tagnapi nagy ralli csökkent.
    .
    Európa
    A fémpiac most Európára figyel. Alighanem az első rakéta támadásokat várja. A Kreml továbbra is csak zavarosan kommentálja az eseményeket, hogy nem marad ez válasz nélkül.
    11:00 Eu CPI infláció jó lenne ha csökkene
    .
    Amerika
    Szintén az első rakétatámadást várja. A FED kiadott egy hírösszefoglaló videót.
     Ami érdekes , hogy a FED adta ki és, hogy videó de nem tudom megosztani mert fizetős portálon van.
    DXY “sokat gyengült” a dollár kezdi elveszteni menedék státuszát. Ennek ma háború mellett a jen a másik oka. 
    Fontos adat ma leginkább Kanadából érkezik
    14:30 Kanadai CPI- növekedés nem lenne rossz az aranynak mert az gyengíti a dollár kosarat, de átgyűrűzhet USA- ba ami a kamatvágásokat késleltetné.
    .
    Otp Föld kincsei Alap  nagyot emelkedett!
    Erste Arany Alapok viszont csökkentek
    .
    Óvatosnak kell lenni, a nemesfémeknek nagyon jőt tett a geopolitikai helyzet hittelen változása. De sajnos ennek áldozatai is lesznek.
    A jen megint zavaros. Lehet benne halászni de csak stoppal.
    Beze
    Beze hétfő, 22:06
    Buffett berkshire-je 2x annyi casht tart most már, mint a teljes magyar államadósság (325 Milliárd dollár vs 160). Azért ez elgondolkodtató 
    randomly hétfő, 20:58
    Előzmény: #22659  farkasfu
    És az Olaj hogy tudott így lemaradni ... mikor olaj nélkül leállna minden , arany ezüst nélkül azért sok minden működne ... https://invst.ly/17cp3b
    pakk01
    pakk01 hétfő, 20:34
    Előzmény: #22662  Fibonacchi
    Pont jó, ilyen egy C, éles, gyors, szakadós :) mehet fel :) 
    randomly hétfő, 19:54
    Előzmény: #22665  Bpali
    Akkor veszünk belőle ... amennyit csak adnak :-)
    Fibonacchi
    Fibonacchi hétfő, 19:31
    Előzmény: #22663  farkasfu
    Akkor várunk picit...............
    Bpali hétfő, 19:28
    20.án Nvidia … kiderül 
    Beze
    Beze hétfő, 19:24
    Előzmény: #22661  Bpali
    Pedig lehet igazad lesz és még csak most jön majd az igazi esés! Ha jön az 5. hullám akkor kampec a 33-nak.
    farkasfu
    farkasfu hétfő, 19:19
    Előzmény: #22662  Fibonacchi
    csak azért esett be, mert nem tudja eldönteni, hogy melyik számozást figyelje! :))
    Fibonacchi
    Fibonacchi hétfő, 19:16
    Előzmény: #21080  Fibonacchi

https://invst.ly/17cnfa
    Pontos, de nekem ez túl gyors.
    Vagy én vagyok lassú..............
    Bpali hétfő, 19:10
    Előzmény: #22657  Beze
    Sajnos a tőzsde gyorsan változik . Ahogy a világban a széljárás. Nekünk meg próbálni kell alkalmazkodni .. Én lejjebbre  vártam ..  Nem hittem benne de egy ilyen nap után , mint a mai úgy éreztem , tévedek , s vettem pár TL certit próba szerencse alapon .. 

Topik gazda

Lolmachine
    Lolmachine
    3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek