Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Erre már nem sok. Persze ezt már mondtam 1 hónapja is, aztán ripsz-ropsz becsusszant +30 deka au. Szerdán meg jön a legújabb pénzverős piedfort érme. Pont az ne legyen meg a sorozatból? :D Csak ezt már drágáért adják. :( (499e-3%)
Mert mit vártál? Ha tudnánk mi következik, gazdagok lennénk. Azt mondtad a múlt héten, hogy nem is veszel ezüstöt, erre mégis vettél. Akkor most fel vagy le lesz az irány?
És mi van akkor , ha az ABC korrekció A pontját keressük még csak? Jön hamarosan a lekör a B-hez, mondjuk 30-ig, most hasra ütöttem, és onnan egy nagyobb fel 32.5-ig?
Ahha! Értelek! Egyre jobban kiigazodom , pedig nem egyszerű a helyzet. Lehet hogy az esés 5. hulláma visszavan még. Vagy az is lehet hogy az ABC korrekció már megvolt, illetve lassan meglesz a C helyének megtalálásával.
Lezártam pluszban a múlt heti longot. Ha valami az elképzeléseimmel szemben alakul, és ki tudok belőle szállni profittal az akkor is jó ha holnap 35 lesz az ezüst.
Közben aludtam egyet. :) Na itt a chart! A korrekciós pingi a kék! A piros meg már az emelkedő trend kakaduja, ami szintén szereti a 31.5-! A csavar az benne, hogy a pirosnál, ez már a harmadik szakasz és annak a helye ~160%-nál lenne, de legalább is 120-138% felett lenne jó! Így nincs gáz, ha az 5. rövid lesz! A másik csavar, ezt már a másik charton mutatom, hogy nincs kizárva még, hogy ez csak a 4. szakasz (kék pingi)! Egy szép negatív zászló!! Szóval mindig van olyan, ami nem egyértelmű, vagy csak túlspilázom...:)) Annak idején a 31.5-re terveztük a célt, mert az rsi is ide lett kalkulálva, hogy eddig el lehet húzni! Közben volt egy két kanyar, de most se nagyon látom, hogy feljebb tudna kúszni, újabb kanyar nélkül! Az meg már veszélyes lehet! Mindegy, a döntés úgyis a tiéd, ez a helyzetkép! XAG/USD https://ibb.co/xskVJqy https://ibb.co/HXLjZBy
Az ezüst-arany chart most szerintem jól néz ki, h4, naposon nekem tetszik. Jól látom? Holnap lehet, hogy megpróbálkozom egy nagyobb darabszámmal. Ma nem voltam formában, sajnálom, hogy kihagytam a kereskedést.
Hétfőn lesz a nyomda jelentés Mármint egy hét múlva Hát ha 32.5-nel el tudnám adni nagyon jó lenne Akkor igazából már pluszos lenne az ezüst és csak a Ricsi meg a gáz mínusza lenne
Bízom benne, hogy meg lesz és ki bírsz szállni. :) Engem ma kikészített az OTP. Az lehet még ebben az évben 24000 Ft lesz. Ha jól tudom az ANY ma fog jelenteni, tudja valaki, mikor teszik közzé?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)