Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én úszók az aranyban 20% mínusszal . Hétfőn még higitottam, felraktak a hintára, a többi nap már nem tettem tétet . Én stop piacival vásárolok. 9:30 után a BÉT--n (lásd. NeddeN is mondta) rakok ilyen eső trendnél 1% -al magasabbra árát a pillanatnyi hoz képest ha oda felhúzzák akkor veszem, ha nem akkor nélkülem mennek lefelé ... Ez 0,25% ugye egy 4x Certifikátnál ami elég szűk ... Kétkezi munkás vagyok nagyon rapszodikus mikor tudom megnézni a piacot telefonon.
Á nem sürgős, csak ugye 25% nincs befektetve :-) Ami lehet hogy jó taktika ha az ember figyeli Warren Buffettet. De ha rajzolsz megköszönöm ... igaz egy link jó lenne mert nem mindent értek rajta.
Most frissítettem a kis táblázatomat. A tavaszi + augusztusi ezüst bukónak a 40%-át ebben a hónapban "visszanyertem". Örülök most kicsit magamnak... hosszú idő kellett hozzá, hogy ne ész nélkül kereskedjek vele... :D Amúgy a hétvégére bent hagyott pozik: MOL TL, Ricsi TL, OTP TS... kíváncsian várom a hétfőt.
én sem kersjedem éjszaka. Vagy csak ritkán. a lényeg, hogy éjjel lezár a stop ezredmásodperc alatt és nem várni kell az árjegyzőre. Másik előny, hogy bizony nem mindegy a kereskedési napszak. HIdd el én összekötöm egészségügyi hajnali kocogásom a hajnali ázsiai paiaccal. Okkal! nekem ez a csendesebb lassabb de kiszámíthatóbb.
Nedden, én biztos nem akarok új területet. Beleőrülök így is a több helyen levő rendezkedésbe. Akkor inkább short, amiről Pakkék beszélnek. Éjszaka sem akarok kereskedni.
Egyszerűbb mint gondolnád! XM például magyar supportos. . Visszaolvastam Pomperj jegyzeteit bizony lesz itt nagy derűre ború. Addig az a legjobb ha likvid devizában tartuk a tőkét. Az más kérdés, hogy ott is váltunk. Ehhez kell egy forex bróker. Nem akarom bekeverni ezt a topikot a devizával ezért kerestem elő a régi Forex topikot. Azt gondolom az ezüst mellet at fog jól menni amikor omlik minden. Én 21000Ft-ért tuti nem veszek mostanában OTP részvényt.....
Elhiszem, hogy az, de nem tudom hányan értenek hozzá. És sokan nem akarják a pénzüket átmozgatni, nem csak én. Banknál, értékpapír cégeknél lehet valamit ezzel kezdeni?
FF topikban is megy a latolgatás, nem túl jók a kilátások Pomperj szerint sem. Nagyon ki kellene találni miként lehet megúszni egy nagyobb, akár több éves gebaszt. Nem a devizapárokra és coinokra gondolok.
Na a mail neved meg női, de tudom Te nő vagy. Lehetsz tőlem Kati, Alíz, Hedvíg vagy akár Tündér. Az én nevem sokkal egyszerűbb! Nedden= Hollandia nemzetközi rövidítése oda vissza, mert Hollanda vagyok. Büszke a nevemre és sajnos az utolsó a családi ágon....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)