Ezt a Polytec-et is kár volt megvenni. Pedig milyen sokáig arcoskodott 3 €-n. Persze mindíg utólag okos az ember. Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire semmirevaló.
Voestalpine profit warning + esés. 2024/2025 EBITDA 1.7-1.8 helyett 1.4 Mrd EUR Beesett 20 alá, double bottom, dead cat bounce várható, havi Bollinger alján van. Hosszabb távon 16-17re is leeshet, inkább trade, mint befektetés.
Van ilyen én. Az én nem is oly régi baklövésem pl 477 körül adtam volna megbízást az MBH JZB részvényre nagyobb tételben 😃 de az elfogad gombnál meginogtam. Rá fél órával már tépték és ugye 1500 körülig ment pár nap alatt. Először 5 percenként ordítottam majd 10.. majd óránként.. majd naponként majd. .. 😃
Ha sortokról beszélünk, akkor miért kezdenék visszavenni a részvényeket pont most, amikor minden elemző arról irkál, hogy nullát érnek. 5-6 Eurón visszaveszik, amikor nullán is visszavehetnék?
Még annyit, hogy a közzétett információk valószínűleg nem igazak, mögöttük van már újabb, amit valaki megneszelt, tud. Nem hülye öngyilkosok veszik a Vartát, ebben biztos vagyok!
Én ehhez csak gratulálni tudok neked! Magamat pedig hibáztatom, mert nem vertem nagydobra, de vettem 1,50 körül, 3 milláért,aztán el is adtam ugyanott. Mint látjuk meg lehetett rajta gazdagodni 4 nap alatt. Ezt más részvénnyel évek alatt sem lehet. Most meg lesem a KTM-et, Polytec-et, Stellantiszt, TUI-t és ma vett Bayert. Mind nagyon jó részvény, csak éppen mindegyikkel bukóban vagyok. A legszarabb Vartával pedig meggazdagodtam volna és nem majd egyezer, hanem most pár héten belül. Ilyen lehetőség egyszer adódik az életben, nem használtam ki. Sajnálom!
Az is lehet hogy csak a shortok záródtak ha túl nagy arányban voltak akkor ez van, elég gyakori az ilyen viselkedés csődközeli cégeknél. 6 alatt kiszállítam, kiderül hétfőn hogy bánom e panaszra nincs okom. Jó hétvégét mindenkinek
Persze benne van. Írtam én is, hogy akár 20 alá is mehet. Ha hónapos doji átfogó, akkor szinte biztos. Mondjuk a negyed éves fehér. Vannak már a növekedésre fogadok is. Meglátjuk. Nekem már inkább fel. Meglátjuk. Tévedni stb.
És mivel ma életemben először én is bele vettem nagy az esély rá, hogy igazad lesz. Persze ami a csődtől menekül baromi nagy veszteséggel és az elemzők meg a szakértők óva intenek tőle, az 350 százalékot emelkedik 4 nap alatt. Ilyen ez a popszakma. Az a jó, hogy adj el bukóval vagy ülj benne hónapokig, hogy nullán kiszállj. Esetleg évek múlva legyen kevesebb nyereséged, mint az infláció.
Eurós részvények vitasarok