Bayer- Pfizer korábban említettem hogy párhuzamok vannak. Pfizernél Starboard Value 1 Mrd dollárért vett részvényt, és mivel activist investor (aki belepofázik a vezetésbe), felrakétázott az árfolyam. Bayernél aug. közepén nyerek meg Amerikában glifozátos pert (09.12 talán?) és az is felment. Most: -Pfizer: a korábbi CEO-kat beijesztette a jelenlegi és kihátráltak a Starboard mögül, PFE -3% -Bayer: felülvizsgálják az Erickson PCB-ügyet (Usa legfelsőbb bíróság), Bayer egy hét alatt 10% mínuszban van. Asszem utóbbiból veszek holnap ha kitölti a rést.
Hajmeresztő orosz rulettet játszanak a frankfurti tőzsdén a Varta részvényeivelHárom nap alatt több mint 300 százalékkal lőtt ki a csődközelbe került elemgyártó részvényárfolyama. A befektetők szinte egymás kezéből kapkodják ki a Varta papírjait, pedig borítékolható, hogy ezek teljesen értéktelenek lesznek. https://www.vg.hu/ Kérem olvasák el.
Jól néz ki nálam azt jelenti, hogy megfordulhat a trend a Stellantisban. Majdnem az egész 2022-es évet ezeken a szinteken töltötte, így itt van támasz, nincs volume gap. A hetes és a napos RSI divergens. Eshet még lejjebb is, de szerintem csak a 14-es szint meglátogatása után, amit még idénre várok.
Az, hogy igazol-e majd elválik. Én mindenestre most így látom. (más meg máshogy.)Mindenesetre a 4. hullám az ideális fibo38,2-ig korrigált vissza. https://invst.ly/16s5yt
Igen! A Varta szépen megy tovább! Én ugyan kívülről nézve csak morzsolgatom a könnycseppjeim mi rakéta van most a Varta-ban (Nem is tudok MÉG kinn kereskedni... épp intézem... ultralassan) szal erről én még lemaradok most biztosan... de én is hatalmas gratula a kitartóknak! Szép profit realizálást Nekik! Igen vajon mi hírek lehetnek amit mi még nem tudunk? Oldrider lehet hogy jók lesznek azok később már ha tartod, nem lehetséges? (Ez csak kérdés, nem tanácsként) :) Mindenképp remek profitot! :)
Stellantis kifejezetten jól néz ki, ha holnapig nem veszti el a 11.8-at, még inkább ha 12.3 felett zár. TUI az 50 heti mozgóátlaggal küzd, nekem nincs, de tartanám, nem aggódom miatta. Pierer Mobility és Polytec hasonlóak, soha nincs hír róluk, de volatilitás van. Pierert veszek holnap szerintem, Polytec reménytelen, ha 3 alatt vetted, állíts be egy 2.99 eladást. Még ha meg is indul felfelé, sokat fog kínlódni a 3-mal, mert sokáig támasztotta.
Eurós részvények vitasarok