6,8€-ért vettem szeptember 30-án. Most örüljek? Ahhoz képest esett vagy emelkedett? Hogy előtte volt és eladtam, azon nyertem más kérdés. Az érdekel most mi van.
Azért a Varta nem semmi! Két nap alatt 150 százalék emelkedés. Volt nekem is 1,5x valamennyin, de eladtam, mert egyik nap lement 3 százalékot, másik nap fel. Persze itt valami más van a háttérben, nem csupán az a hír amit közzétettek. Azt már tudtuk augusztusban, azért nyomták le. Amiket vettem helyette azon meg lehet izgulni hónapokig, hogy nullánn ki tudják szállni. Gratulálok azoknak akik vettek olcsón Vartát és kitartottak! Most jól kaszálhatnak, de még az is lehet, hogy visszamegy 10 € környékére.
STELLANTIS: Én magam részéről nem tulajdonítanék nagy jelentőséget ennek az átszervezésnek. Tavares azért szervezheti át a magas managementet, hogy a saját túlélését biztosítsa. Ezt bármely vezető így csinálná - ezt így kell csinálni. Azonban az új management továbbra is ugyanabban a konyhában ugyanabból a nyersanyagból tudja főzni majd a levest. Egyébként én ettől még simán szélnek ereszteném a Tavarest, mert ő volt a nagy varázsló, akinek az irányításával belekormányozták magukat a mostani helyzetbe. De hát lehet, hogy én túl szigorú vagyok :-) Mindenesetre én a management-váltástól nem várnék évekig semmilyen lényegi változást.
Sziasztok! Nekem is van Vartám, de egy kicsit lemaradtam, erre ma látom a nagy emelkedést. persze olvastam is miért. De én valahol ott lemaradtam, hogy a kisrészvényesek elveszítik a teljes befektetésüket. Akkor ez nem fog megtörténni, hanem tovább él a részvény és a cég?
Persze tudom én, hogy nem ilyen légbőlkapott az egész mint ahogy én felvázoltam. A magam részéről minden tippnek őrülö,k amit itt olvasok. Gratulálok a nyerőkhöz mindenkinek.
1. Mindig, mindenre igaz hogy vagy úgy lesz, vagy nem, én állandóan nyitott vagyok ellenkező irányú gondolatokra is, de mindig a charton keresem a választ. (Konkrétan 5.96 alatti zárás a Lufthansán a bear thesist erősítené) 2. Azt kell venni, ami megy, ez egy lehetséges strarégia, trendkövetés. Itt is használnék TA-t, hogy ne vegyek meg csúcsokat. Ennek szerintem nincs köze az AI-hoz vagy az algoritmusokhoz, szerintem ez 100 éve is így volt.
Ó Igen! Látom már köszönöm! (Ó mennyire le vagyok maradva... meg is felejtkeztem a google fordításról... ) Köszönöm a Portfolio -s cikket is! Na akkor a Varta izgalmas lesz!
Eurós részvények vitasarok