Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Majd nézzed. Gondold el tegnap az MNB 11,75% rövid kötvényről beszélt. Ennyi az O/N. Az egy hetes a 2 hetes...miért ne lenne még a havi 1%. Ha megnézed az utolsó DKJ kibocsátást az átlag hozam a 3 hónaposra 9,5. Ezek az alapok többségében 90 napos eszközöket tartanak. Az más kérdés, hogy te mezei állampolgárként nem férsz hozza ezekhez a termékekhez, vagy a másod piacon a banki marzsok megfizetése után. Sok szerencsét. Ha esetleg nekem nem hiszel, akkor nézd meg a pénztáramat, ezeknek az alapoknak.
Az állampapír topikban próbáltam néhányat megneveztem. Ho végén megnézzük. Az egyik már megvan. Erste havi hozam, 0.78%. Ez volt a legrosszabb. Mikor 23an néztem .
RSI mintha már napin is fordulna. Ezt a 400 körülit átvenni már nem egyszerű de nem lehetetlen a napokban - kérdés milyen funda van mellé. 396 - 397 lenne elvileg a legjobb eset utána mintha erősebb támasz lenne.
9.1 lett az eu infla augusztusban. Valszeg ez sem sokat segít éppen,mivel mi a forinton keresztül szépen felerősítve importáljuk. Gyakorlatban ez azt jelenti,hogy nálunk kizárt, hogy 12-13% legyen,ami hazudnak. (jó,nyílván tudjuk,hogy nem annyi.)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)