Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tom Hanks: Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, beszélgetnek. Ilyen nincs sehol a világon. Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek. Ezt a pillanatot, ezt a látványt hoztam el magammal a varázslatosan gyönyörű Budapestről.
Nemrég a nyaraláson bennem is volt, hogy vajon mennyire változott meg a hozzállás a magyarokhoz, de egyelőre pénz beszél. Sőt, egy idegen még ingyenes parkolót is mutatott. De ez nyilván kiragadott példa, a hal feje azért bűzlik rendesen. Nyugat Európai ismerősök azért kérdezgetik, hogy miért sikerült ide eljutni...
Sajnos magyar rendszámmal már nincs jó érzése az embernek külföldön... De azért az nagyon jó érzés volt 1 hónapja odajött hozzám 1 osztrák,látván a magyar rendszámot,hogy tudom-e merre kell menni,kell-e segítség ...
Oké, rendben, megnyugodtam :) Csak egy gyors sztori. Szintén Görögországban odajöttek hozzám németek, és azt kérdezték: - Mi történik Magyarországon? 10-15 éve még tök jó hely volt. Szomorú, de mostanság valahogy nem tudok büszke lenni rá, hogy magyar vagyok ("nem túrista").
Majd az lesz, hogy: BSG-ON : szerencsére több pénzük van a zembereknek, ezért ki tudják fizetni a háború miatt elszállt árakat, hála a hazafias kormánynak. BSG-OFF
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)