Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ne mondj ilyet, hogy nem lesznek eu pénzek 🙂 hat mar hogyne lennenek. Az eu erdeke, hogy egy 1%nyi kis fisz fasz orszagot mindenképpen benn tartson, hiszen a nagy cegek nem tudnak innen elmenni. (ja, de.)
Dicső kurmány milyen garanciát tud adni az EU-nak hogy az esetlegesen érkező lóvé ne a NER zsebében kössön ki? Úttörő becsületszavukat adják hogy nem így lesz? Amennyiben bebizonyosodik hogy nem jön pénz szinte azonnal bőven 420 felett leszünk és a hitelminősítőktöl kapunk egy akkora pofont hogy a szakadék alja adja a másikat. Aztán mehetünk koldulni az IMF-hez. Akinek eddig kétségei lettek volna a rendszer működéséről ez a Kúria elnök felesége ügy ismét bizonyította milyen f*szán működnek itthon a dolgok.
ez lesz a legnagyobb és a legdrágább tűzijáték nekünk! hisz megmondták! A FO$rint tüzijátékozik majd az lövik az égbe. Miközben aranyba mártott ERESZes Jóska fogja tolni répájával népnemzetthy motívumos szekéren ORVbán Jabbát... mármint a szekeret tolja majd a répájával,... először... lesz megint giccsparty amit a FO$rint értéktelenítésből fedeznek.
így sem volt semmi ez a régi szerényebb keresztmetszetű, de jön majd ki a szemünk, mint a csigának, ha ezt az új "nagyranőttet", afroamerikai migráncs szerkezetet még tovább tolják ;) :)
ezt az elemzést ide töltötte be nemrég az előző csúcstámadásnál egyik fórumtárs a nemzeti fidesz bronkót kapunk a hátsónkba https://imgur.com/a/TYhVos0 a nemzeti színű @nuskarikát eric cartman south parkos szereplő letolt gatyával én szerkesztettem hozzá, h a kevésbé vizuális kollégák is értsék, hogy ezzel mit kapunk ... és arányokban is ilyesmi a történés :(
Hosszú kamatok ma nem mutatnak jelentős ugrást. Mind a kamat görbén, mind a forinton kivárás. Kereskedési szempontból neutrális. 406-407 feletti zárás, elhozhatja a 420as árfolyamot, de egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkezik. Most inkább a nem fele hajlok, látva a kamat görbét
többször volt hasonló többnapos wankingelés ami után kilőtt. tavaly júniban és szeptemberben is. napokig toporog 1 helyben, majd ugrik egy nagyot, mint a macska amikor támad
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)