Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Forint longosoknak rossz hír,hogy korrekciós szerkezet jött le (a-b-c),és nem impulzus,ami egyben azt is jelentheti,hogy ez volt itt egy darabig az alja. És most akkor új tető következhet.
ha valutánk ereje együtt tartott volna a zlotyival a háború kitörése óta, akkor most 367 +3,5% lenne egy euró, ha a többi régióssal akkor 355 kb 0%, de ez nem így volt ezért 397 +11,76% https://imgur.com/a/eKQOsah
Kerdezz nyugodtan. En az itthoni ingatlanban jelenleg nem bizom, lehet h ez nagy hiba lesz. Zavar benne az illikviditas. A zseton az zseton. Legalábbis egyelőre.
Diverzifikálás megtörtént, az arányok viszont nagyon eltérőek. Főleg ingatlanokban "utazom", de van jelentősebb állampapírom, és nem túl jelentős EUR, USD, CHF. Utobbiakat terveztem növelni újabb megtakarításaimból, de ebben még nincs nagyobb tapasztalatom, innen a sok kérdés, a válaszodat köszönöm.
Nem tudom, meddig lehet majd jatszani. A könnyű pénz általában egyszer vérengzésbe megy, persze annal, akinel nincs stop. De egy lefelet meg el tudnék en is viselni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)