Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
kb 1 éve 100 e juro alatt 3 HUF volt az ajánlatuk prémium ügyfélnek. Korábban még sikerült lecigánykodnom 2 re de utoljára már nem ment. Most nincs HUF a számlámon így nem is tudom lekérdezni neked.
Konkrétizáljuk légyszi tehát Este alap broker számla ( az alap amiben van TBSZ számla
Tehát a mostani FT / euro deviza kereskedelmi közép árfolyam
397,6 FT / euro
Ha ráutalok pénzt a számlámra FT ot akkor + 2 ft
díjért tudok majd váltani eurót csak ennyi lenne?
Ez nem trader számla TBSZ nélküli ott
lehet kedvezőbb de ez alap számla..
Köszi ha valaki meg tudná mondani az árfolyamot ( addig amig be nem utalok
pénzt nem látom ) De lehet ha drága a váltás nem is fogom a számlát használni
és beutalni köszi
20k euroig 2Ft körüli spreadek vannak... nem százalékos...
Törölt felhasználó2022. 08. 15. 11:15
Sziasztok! Annyit írjatok meg nekem , hogy most Erste Broker alap
felületén mennyiért lehet FT ért eurot váltani mennyi az árfolyam
illetve most dollárt? Hány % al vágnak meg? Hogy kell jó áron devizát váltani vagy KBC Broker jobb? ott talán 1 % csak a költség Köszi (TBSZ számlás broker céget akarok ) Köszi
Impulzusnak kell felfelé mennie,ha nem tévedek. Lehetett látni, hogy korrekció ez a lefele,mert lassú volt a mozgás. Remélem, a kollégának,aki beragadt 412ön, nem sikerült végül eladnia lenn,mert akár jól is kijöhet belőle.
Ahogy néztem, vége lehetett a 4. hullámnak, fibo 38 alá jött be egy kicsivel,forintnál belefér. Ha kiveszi a 401,70 környékét,akkor szinte biztos vagyok benne,hogy új csúcs (közeli pont) következik.
vajon ez az s&p - minősítés? vagy mostanra érett be a narancs? vagy ez már a túlérettséget vizionálja, ami most megy?? 395.765
+3.175
+0.81% pln 4.6595+0.0073(+0.16%) hrk 7.4942-0.0129(-0.17%) czk 24.3760+0.0150(+0.06%)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)