Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
értelmetlen beruházások, azok is túlárazva 2-3-szor, mindegyikből jutott a pályázóknak, a kiiróknak, a közbeszerzési tanácsadóknak, minden beruházási forintból, több mint a fele magánvagyonokba ment, házak, balcsi nyaralók, nagy autók, rolexek, irgalmatlan vagyonosodás, közben szétrohad az ország, tiszta ukrajna, ezek is itt flangálnak a nagy autóikkal.
pont ezt akartam írni, talán kész a 4es, csak kérdés, hogy olyan lesz az 5. mint az első, vagy a harmadik. az első intenzitása komolyabb haragot hozhat el őszre.
Te mit fogsz csinálni 380-nál ha egyszer véletlen valami csoda folytán odakeveredne? Ja és szerinted meddig lenne 380-on, 3-4 másodpercig esetleg 1-2 órát vagy pár napot? Elmúlt évek tapasztalatai és dicső kurmányunk forinthoz való hozzáállását elnézve túlságosan sokáig nem dekkolna ott, ha nem gyengülne valami külföldi esemény vagy nyomás hatására akkor "okos" vezetőink biztosan tennének róla hogy gyengüljön.
mi is valojaban a kerdes? jelenleg nulla kozeli a forras, vagyis ennel szukebb hova? vagy arra gondolsz, hogy kiesni teljesen a covid alapbol es a nullas hitel lehetosegbol? szerintem az EU mindig meg fogja hagyni az ajtot, hogy kipcsakisztan visszakuszhasson a kuszob alatt, vagyis jelenleg nullara szukiti, de ha megjavul, talan meg extra casht is adni fog
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)