Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
faval fütsön az akinek van erdötulajdona , vagy intenziv ütetvénye . kormány által bedobott opcio nem sok mindent old meg . tüzifa piaci áron megy gáz után . a beruházásnak is van költségvonzata . annyi kitermelhetö erdo nincs az országban amivel 1 - 2 éven belül megoldanák az átállást .
Az adó miatti átváltás eddig erősítette Forintot. Most kilövik az utolsó védelmi eszközök egyikét mert mint láttuk a kamatemelés és verbális intézkedések már nem segítettek. Lemondtak a Forintról, ennek óriási szociális katasztróf lesz a vége! Azt gondolom ez nagyobb hatású dolog mint a 480-as benzin ársapka.
Na ez kész, már az államnak sem kell a fos forint? Ezzel jól megágyaznak a még ennél is gyengébb forintnak. Sztem ezek már tudják h nem lesz itt semmiféle EUs pénz, csak a 450es EURHUF
Ugye a mai Gulyás féle bejelentés eltakarja a Varga féle bejelentést, hogy Euróban is lehet a cégeknek adót fizetni. Ezzel most előkészítik a terepet egy államcsődnek és vagy teljes Forint értékvesztésnek? Úgy látom az Eurót már ha akarnánk se tudnánk bevezetni, mert egyre jobban nem felelünk meg a követelményknek.
Pontosan. Vége a dalnak, első körben irány a 450. Fordítva ül a lovon aki ezekután még mindig 370 meg 335-ben reménykedik. Tényleg sosem késő átváltani a forintot szinte bármire. Amúgy cégnévre érdemes még autót venni és fenntartani?
Hétfőtől dupla csomagszállítási költségek, food panda kiszállítás 2000 Ft / rendelés. Posta árak dupla. Az infláció ettől biztos nem nő, á.... Huf talán nem gyengül hétfőn, bár a vallomás, hogy nincs deviza a kincstárban, azért elég meredek
Mindenhol elszabadul majd a fekete kereskedelem. Kicsinaljak magukat most teljesen. Valaki ebredjen mar fel ebben az orszagban es mondja mar el , hogy nincs ingyen ebed. Mi ez a diszkriminacio is, taxisoknak marad az arsapka. Magyarorszag rohan a vesztebe
Ja, a mezőgazdasági vontatókba mehet a sapkás üzemanyag... Neeeem, nem fogják tartályból árulni vidéken. Felkészül a 10 liter kiadható dízel a kutakon.
El kellett volna engedi a francba. A ceges emeles mar hozza a inflat olyan aremelest a meglevo 50-re hogy csak na. A hufnak jot tett volna a teljes eltorles.
Ceges autok nincs arsapka. Nem ertem mit toligatnak, foltozgatnak. El kellene engedni a picsaba. Na Nem baj Majd egy honap mulva, vagy ha nem lesz Majd nafta. A tartalyokatwassak mar a kertekben. Akkora fekete kereskedelem lesz itt, mint a szerb haboruban volt. Ezek bolondok
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)