Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Persze mert a haveroknak egy csomót kinyomtak előfinanszírozásra, csak nem volt belekalkulálva hogy ha sokszor nyúlnak sötét szándékkal a pénzesfiók felé akkor a kezükre lesz csapva. És most próbálják bizonygatni hogy ők nem kivenni hanem betenni akartak oda csak hát.... Ezt a narancsbandát se értem mit szarakodnak viktorral . Már régen ki kellett volna dobni miután az ország pénzéből fizette ki a vejkót.
Csak már nem veszik be ezeket a gyenge probalkozasokat Ide több kell, és ha elég, akkor dönt a bizottság De ha olyan szöveg megy hogy az EU tüdőn lőtte magát, nem kimondottan baráti
Van egy erzesem, h Gulyas szavai, miszerint a rezsicsokkentes utan a kormány meg nepszerubb lesz, azt jelenti, h ki lett mérve, kiket kell kicsit megtolni, h örüljenek. Szoval tuti, h at lesz ugyeskedve. Persze valaki makd piszok szarul jar emiatt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)