Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
a bankkozi hitel kamat - bubor , exponenciálisan növekedett . most az utóbbi napokban kezd a növekedés üteme lassulni , talán megáll végre nagyon magas szinten . eur - huf , eur usd árfolyamon kivül , felmerül a kérdés hajlandó e valaki finanszírozni ?
eleve rohadtan veszi meg az ember, fele, harmada mindig megy a kukaba. es igen, mar sok-sok eve szinte csak kinai fokhagymat lehet kapni itt a hagyma paprika nemzethy mezesmazas tunderorszagban. szanalmas
rezsicsökkentés országában elintézték , hogy a gáz világpiaci ára 10 évig alacson szinten legyen . elintézték a huf jegyzése is tartosan alacsony legyen . 2022 - ben nem tudják elintézni , hogy 335 legyen a huf , nem tudjak elintézni ugyanugy mint az elmúlt 10 évben rezsicsökkentve küldjék az oroszok gázt ,
nemzetközi piacon mit ér a másfélszeres median , átlag , teljesen mindegy mit irok ide . chf - el szemben úgy nézem feleződott a huf . átlagosan jól kereső magyar csoktalalintva , menyi ingatlant tudvenni bernben , akár már máshol bécsben , brémban netalán brusselben. media bér nagyon becsapos
Pontosan ugyanezt gondolom, ez csak előny. :D A váltásokon kívül a tőzsde részét is használom napi szinten, lekopogom soha semmi gond nem volt vele. Ezek az MNB-s majmok meg szinte minden hónapban lenyilatkozzák hogy mekkora veszélyben vannak a Revolut felhasználók. MNB foglalkozzon csak az itthoni csodás cégekkel pl. döglött Quaestor és a hozzá hasonló csodás tömörülésekkel. :) Ja meg koncentráljanak a forintárfolyamra, esetleg ha újra erősödne lehetne újabb sávokat kijelölni és a szokásos módon játszogatni vele, hogy legyen pénz szőnyegre, festményre, szoborra, Ádámkának Dubajra, Porsche gyűjteményre, alapítványok tömésére. Tróger banda.
Revolutot használok minden nap. 20M-et váltottam, utaltam, tároltam stb teljesen ingyen, soha nem volt gond. Azzal paráztatnak, hogy nem az MNB vállalja érte a felelősséget, hanem a litván jegybank. Hát szerintem ez inkább előny :D
Jajj de csípi az MNB szemét a Revolut. :D Nem tudják bevasalni rajtuk az extraprofit adót. :Dhttps://www.portfolio.hu/bank/20220719/az-mnb-figyelmeztetest-adott-ki-a-revolutrol-556991
Nem egy nagy ötlet, hogy a fogyasztás visszafogással lehet inflációt csökkenteni, ez a faék egyszerű megoldás, amihez nem kell "kormányzati ész" ... minden más megoldás, pl hatékonyságnövelés, magasabb hozzáadott értékű termelés, megvalósításához már kellene tudás...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)