Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Vagyis, aki át akarja váltani a gyengén kamatozó lakossági papírjait
jól fizető, 2019 június előtt kibocsátott általános állampapírra, az 15
százaléknyi adót kell utána befizessen az államnak.
Én ezzel az állítással tudok inkább egyetérteni. Persze van azért magasabb is, és lehet alacsonyabb is, a vezetett területtől is függ (IT , kereskedő stb.) de nagy átlagban ez egy jó becslés, szerintem. Erre jönnek még az egyéb juttatások, amik + 50%-ot is összeadhatnak, persze egy étel futárnál ilyenek nincsenek. Azért jót mosolyogtam, feldobott a komment.
Az én katás vízszerelőmnek tele van az autója szerszámmal, csatlakozókkal, stbstb Azt mondta pár évig minden pénzt vissza kellett forgatnia amíg megvett mindent. Most nem a 65 éves trógerre gondolok aki odamegy egy csőkulccsal
És a katásnak nem kellett megvenni több millió-tízmillió értékben a szerszámokat eszközöket a munkához? Tudod egy vízszerelőnek mennyibe kerül az összes tartozék, szerszám ami kellhet a munkák során?
"az Egyesült Államokban az alkotmánymódosítások ritkák: átlagosan nyolc és fél évenként születik módosítás, de arra is volt már példa, hogy az alkotmány hatvan éven keresztül változatlan maradt."
Mondjuk a KATAsok annyira adócsalók,amennyire a törvény adta lehetőségek szerint a kormány meg tolvaj 12 éve. A KATAsok egy meghozott jogszabály alapján tolták eddig a bizniszt,ami a NAVot sem zavarta eddig. Most hirtelen adócsalók lettek. Oké. (igen,tudom,ellenségként kell őket bemutatni,mert akkor el lehet őket izolálni a tömegtől)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)