Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
kedvencek között találod elbújtatva. ebben fineszes a revolut. mire megtaláltam...más: semmiképp ne hagyj bent hétvégére megbízást, mert ki fog babrálni Veled ahogy velem is anno. ott hétvégén oda teszik az árfolyamot ahová nekik tetszik.
Fogják még a kocsmapultot támasztani, a mádám (szakifeleség) meg mehet vissza takarítani vagy konyhai kisegítőnek. Aztán máris nem lesz munkaerőhiány ezeken a területeken sem.
Addig hittem ezeknek ameddig a manyup pénzem megtartásához 1 napot kellet ügyintéznem és még fenyegettek is közben..... De vannak akiket már sokszor átkúrtak mégis ott vannak a 🐑 meneten és viszik a táblát megállítani az EU-t :)
De azért a választásokra jó kis PR szöveg volt. És mennyien besz@pták! Az országban 2/3 a naivitási arány. Akkor az "ingyen sört mindenkinek" választási ígéret más sokkal jobb.
Barátkozgatok a Revolttal. Alap számla. Adtam egy limit áras megbízást határidő nélkül 400 ért EUR re aztán láttam hogy jön lefelé az árfolyam és gondoltam a limitet lejjebb hozom. Viszont sehol nem találtam a korábban megadott megbízásom és sutty vettem 30 EUR-t 11997 HUF ért - libamáj lesz a vacsora :) Szóval én vagyok béna vagy ez ilyen ?
Eszméletlen!Na,kinek kell menni a világon talán az elsők között Moszkvába?https://www.portfolio.hu/global/20220721/moszkvaba-utazik-szijjarto-peter-lavrovval-is-talalkozik-557473
hát a másodikbólk csak őszintén remélem, hogy sok lesz. ahogy lehűzták 10 év alatt a népet az nem emberi. és hogy ebből nem tudtak "építjezni" megtakarítani az megint csak őket minősíti. igen jó a megérzés, utálom őket mint a sz...t, mivel okos emberként én haptákolok folyton nekik.
Ráéreztem. Vettem 100 mázsa fát áprilisban, Szereltettem fűtős klímát májusban,. és megrendeltem a solar rendszert befektetésnek teljes áron tavasszal ami most van engedélyeztetés alatt. 3 féle módon tudok fűteni hősugárzó nélkül is. Már csak a pálinka följön le, szüret után a bor forrjon meg, és 2-3 telet csak kibírunk. Eddig hülyének néztek a szomszédok mert még kertet is művelek - ők meg füvet nyírnak és orbánban bíztak :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)