Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
392 elesése után. Nálam ott van az utolsó támasz szint, innen még akár felmehet 431-ig is, következő 161,8-as szint.Előző 385-404 után visszateszt 393 után volt a 416 (161,8). Most mélyebbre visszajött utolsó fib szint. (Nem annyira szeretem :D) Erős támasz 392-393.
(Teg)napi Navracsics is megvolt. Próbálják erősíteni szavakkal is. Eddig van némi hatás. Kérdés, hogy mikor derül ki, hogy esetleg kamuznak?https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220719/navracsics-nagyon-kozel-all-egymashoz-a-kormany-es-az-europai-bizottsag-allaspontja-557115
Nem tudom, nem nagyon tartok forintban megtakarítást, vagy 5 éve tolom át EUR/USD-ba és eltőzsdézem. Mint a nyugdíjpénztári vagyont kiflicsücsökgabika szerint. Néha kiveszem a hozamot, és elköltöm. :)
Privátbanki ügyfélként már 5000EUR-tól egyedi árfolyamot ajánlanak, idei évtől már interneten is működik.
Törölt felhasználó2022. 07. 19. 16:19
Pf: "Megint erősödik a forint, folyamatosan a 400-at kerülgeti"
Sztem meg a guta kerülgeti... Kedves szakújságírók! (ezt nem kell komolyan venni!) A Ft egy éve úgy 346 körül erősködött, szóval a Ft inkább megszakította agóniáját, de azért még messze van attól, hogy 245-ös fénykorához méltón felvegye a harcot a cseh koronával...
Nagy falat volt ez a 400-. Már elszokott tőle. Még kell egy kicsit állnuk fél lábon, amíg 330-ig elér :) Próbáltam váltani gyorsan, ha már befigyelt 400 alá, de a pénzváltók nem hülyék, nem is foglalkoztak vele, nem akarnak magukkal kiszúrni, hogy pár nap múlva majd 410-ért vehetik.
Regisztrálj egy revolutot, az OTP-s kártyával fel tudod tölteni ingyen. Aztán attól függően hogy mennyit akarsz váltani ingyenes csomagban azt hiszem 350-ig lehet, prémiumtól felfelé korlátlanul. És ott jelenleg Eladás 397,46 Vétel 398,84
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)