Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ahogy elnézem, szept közepéig biztos nem lesz, és az ep-től függően utána sem helyreállítási alap, kemény a jelentés, vélhetően juci és navra papa ehhez édes kevés lesz. nyugodtan mehet a bármely más deviza/huf long.
Csak egy hozza végleges szamitas: ma vettem kb. 103%. 5 kamat fizetési periódus van hatra. Ebből a jelenlegi ismert 6,6% most júlis végén Az a negyedévre 1,65 az egyszerűség kedvéért. A 3 bubor most 10% felett. Nyitok durván-1,5 % -val. Ha a következő 4 kamat megállapítási periódus van a bubor mindig 10% felett van könnyű kiszámolni, hogy ez a legjobb. Ráadásul itt a magasabb kamat miatt, ha befkteted a kapott kamatokat is, akkor a hozamod is magasabb. De ne legyünk mohok.
Köszönöm a pontosításodat, én csak a valamikori ismereteimből dolgoztam. Ezek szerint változott, és nem adóköteles a DKJ hozam sem. Valamikor én magam is sokszor licitálam és jó hozamokat is értem el, de másodlagos forgalomban továbbra sem venném, csak elsődleges licitálóként. Nem kívántam senkit megtéveszteni, ismét köszönöm a pontosítást!
Igen, a Magnetbank Apránként programban, még most is megmaradt az alapkamat -0,5% kamat, de csak 15 milliós összegig. Ettől én egy kicsivel nagyobb összeggel mozgok, habár felemelték az Aktív pluszt 100 millióra, de annak a kamatát visszavágták az alapkamat -3%-ra. Örülök, hogyha tudtam segíteni!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)