Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tekintve, hogy legutobb is a piaci ar FELETTI aron vettek a ruszki gazt, mikozben azt hazudtak, hogy olcson... Nem csoda, hogy itt a vilagon a legdragabb a gaz :)
Gergőnk már megbukott a százalékszámításból, most szimpatikus Szilárd is beírhat egy kövér egyest a négy alapművelet használatából. Csodás, hogy ilyen matekzsenik vezetik az országot :)
"Ha nem lenne rezsicsökkentés, akkor a villanyszámla az átlagfogyasztónál
7500 forint helyett 53 ezer forint lenne. A gáznál 15800 forint az
átlagos fogyasztó számlája, 131 ezer forint lenne." És ezt miből számolta ki? Matematikus ön? Vagy mibűl számóta ki??? HUN van még ekkora áremelkedés? Külföldön ha van 2 - 3 szoros akkor sokat mondok.... 131000/15800= 8,29 ez 829 %-os emelés ha nem tévedtem ugye???? 53000/7500 = 7,06 az 706% HUN van ekkora emelés???? vagy ezt már az 1200 FO$rint/eurós árfolyammal számolják??? vagy 1800al???
mindegy honnan számoljuk csődközeli állapot van ,én jövőre is 10% körüli inflát tartok reálisnak . nyár közepén ezt még nem merik bevallani , lesz még pár meglepő bejelentés , állampapír is 10 % felett
Törölt felhasználó2022. 07. 13. 16:50
Ez a 400 lesz az új 300, ami évekig stabil volt. Lehet, hogy nem is lesz nagyobb mozgás a forintban. Innen már nem engedik feljebb, lefele meg nem nagyon tud menni, max 390-re.
Gusztustalan, hanyinger kelto a retorika. Csak a panelek, csak a kondicionalt faszsagok hangzanak el. Baloldal, csaladok, mimagyarok, szemkilovetes... Köpedelem baszki.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)