Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem mondtam,hogy így lesz.Azt mondtam,hogy örülnék neki ha így lenne.Amúgy annyi h*lyeséget, hihetetlen,lehetetlen helyzetet láttam én már a tőzsdén, hogy akár még ez a mese is valóra válhat.
Ez hülyeség! Legutóbb 150 dolláros olajnál (2008 közepe) 1,60-as EURUSD volt és 143 Ft-os USDHUF. Kizárt dolog, már megint hülyitik a népet, és sokan vevők rá!
Kismértékben tovább csökkentek pénteken a másodpiaci referenciahozamaink, a rövid oldal inkább csak stagnált, a hosszabb papíroknál 2-4 bázispontos volt a visszaesés.
A tegnapi záróhoz gondoltam gyengülést hétfőig, így utólag lemaradtam egy jó short körből. Szeptemberben emelhet a fed, addig jó lenne erősödni. 322,84
263-as usd-vel már én is:-). 248 körülről voltam benne 272 föléig. Mikor dobtam 260-265 közöttre terveztem a visszaszállást....de mint tudjuk speka tervez,piac végez, és elszállt az árfolyam vagy 285-ig.:-)Vannak eurós kitettségeim is, de azokat csak valami nagyon nagy forint esés esetén konvertálnám vissza.
En sem mondtam ,hogy orokre itt marad ;-) Szerintem van most egy rovid gyengulo trend eurusd ben18.50 ha torik 1.20/21 ig ez kedvezo a forintnak ,aztan meglatjuk ,en egy 317es euro 263as usdvel mar elegedett lennek trade szempontbol ,dollart ott mar vennek eurot meg nem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)