Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tippem szerint a pmap leváltódós része, amibe a kivett tőkerész is beletartozik, erős forintgyengülést hoz majd, tavaly azt mondtam hogy alaphangon 440 tavaszra, aztán lehet ebből kicsit visszajön majd. Ezért törtem fel kb mindent, jórészt hangyányival 400 alatt párhavi kamatot nkább elengedve. (Fsoc gondolatai is szöget ütöttek akkoriban) meglátjuk, de eddig nem úgy néz ki mintha másként lenne. Kétnaponta döntünk rekord árfolyamot, és a pmap kifizetés még se történt. Lassan csak elég az mnb hiány. A forintban megtakarítók lelkes csápolása mellett. A kincstári topikban úgy várják az inflációt a jövő pmap kamatához mintha az nem egetné el a reálértéket is. (Hogy miért nem jobb egy 0% valós infla 1,5% kamatprémiummal mint egy 18% infla 1,5% prémiummal azt nehezen tudnám értelmezni. Sebaj, lehet más csapatnak szurkolni.)
Hát, ebben nem vagyok biztos. MNB-nél a 2000+ milliárd hiány eltüntetése a cél, az pedig még innen nézve is csak sokkal-sokkal gyengébb forinttal fog csak menni.
Tartok tőle, hogy most fog csak igazán megindulni. Nehéz elképzelnem, hogy erősen túlárazott új ingatlanokba fog menni javarészt a lóvé, mint ahogy azt idióta Marci is remêli.
Vajon lesz mêg az aktuális ajándék (410 Ft alatt) szinten mostanában? Közeledik az első megmaradt PMÀP forduló + kiszàllóm és a fizut is le kéne váltani forintról.
Nana, lassan a testtel. Most itt van nekünk a Börzsöny aranya, megment minket. Meg amúgy is, a zötödik leghájtekebb ország vagyunk, ugyan mi baj lehet?!
Na ja, a sámlinknak nemhogy a lábát rügná ki egy világgazdasági összeomlás de még a bánya is beszakadna alattunk. Egy leeresztő amcsi gazdaság még segíthetne is tán, de egy összeomló? Nézz 1929es fejegyzéseket, ne is 2008ast.
Trump kezdi az ámokfutást. Grönland, stb. Átlépi a határt. Fél év és flepnis lesz mint a mostani szenilis. Hátha bedől elsőnek a kriptó. Majd a Tesla és a többi. Wallstreet , dollár árfolyam, minden. Hátha.
Ok, de az ai kiszolgáláson már néztem, a húszmilliárd meg már részben is szép lenne. Állami youtube+face+királyi tv költsegvetés sajat szerverparkon, amcsi nagyságrendben? Ha ez bejön, akár reszben is, azt le se merem írni :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)