Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amúgy nekem ez kurvara úgy tűnik, hogy szépen építkezik, araszol lassan fel, miközben a short állomány emelkedik. Ebből bizony raketyu is lehet, de olyan, hogy nem győzzük kapkodni a levegőt. TLDR: nem értek hozzá, de szakértek!
Rendben eltárolom! Időközben a napok óta tartó hihetetlen FO$rinterő , ami berakétáztatta népNEMZTHHY fizetőeszközünket egészen 409,1 ig, közben a napos rsi 47,9 et mutat. Ez szép teljesítmény! egyre nyílik a tér felfelé. Úgy visszahűtötték, hogy majdnem megfagy. Elképesztő erő! múlt heti pénteki záró 413,56 5 nap hihetetlen erősödés után 409.145 -0.330 -0.08% ilyenkor jó büszke mAGYARnak lenni
Egy idezetet tudnek ide tenni az Uvegtigrisbol, hogy milyen erzelmez valt ki,amikor Czingi a szaxin jatszik. De nem teszem. Gondolom valami hasonlo akkor.
Ajándék szinten szeretném látni, egyre közelebb az első körös PMÁP kamatforduló, azt már nem szeretném megvárni, mert ezek a tróger fideszes pedoharcosok ki fognak találni valami nehezítést (lásd TBSZ szopatást) erre is.
Igen, idézem: Én a Corvinus egyetemen végeztem káhttóezer, tizen, nemtomhányba', talán tizenkettőben. Aaa, az mba dipl', m, m-b-a diplomámat a' Lausanne, a', ékh, lézon-lozani-Écolien Ho', École Hoteliere Lausanne-ban szereztem meg.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)