Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem optimizmus, mert az eszközök 55% deviza továbbra is. Szóval optimizmussal szó sincs. Sőt sajnos ezzel a Trump győzelemmel szerintem az előző 4 év Trump rallyjanak a fordítottja jön. Szar világ jön. Az internet hülyéve tette az embereket 20 év alatt. A forint eddig kb 9% gyengült a tavalyhoz. Az kb. 2000mrd os hiány többlet.. Szerintem az év végére jön a szokásos erősítés. Had legyek rövid távra legalább egy kicsit optimista. Most elhajozom egy kicsit melegebbre..Szerencsére a hajón nem lesz internet csak este látom ezt a bohockodast tovább.
Ugyan ez még benne van a rangéjában. Egyébként meg mindenkinek volt már esélye felírni egy papírra hol szeretne tartani 5 év múlva! Nem igaz Nudlika, Zajecka, Tamariska?
Munkahelyen 6 emberből csak 2 mondta azt (ebből 1 én voltam), hogy szerintem ez szar lesz... Mondtam hogy Kamala kiszámíthatóbb lenne, ha Trump beválltja a választási igéretét és kiveti az import vámokat akkor EU- nak és Magyarországnak az nagyon-nagyon nem lesz jó. A magyar kolléga konkrétan örömködött, hogy Trumpli nyert (ő akkora narancs, hogy szerintem HohesCt pisál...) Mikor mondtam neki hogy miért jó Trump, azt mondta azért mert jóban van Orbánnal.... hát a pofám leszakad... Mondom 412 a Ft... ma reggel... impulzus... És itt él németországban és nem látja , hogyha az EU- autóiparának szar akkor az a mi cégünknek is éa a magyar cégeknek meg még 4x olyan szar.... Meg hogy Trump követelte 4 éve hogy az EU-ban is minden ország fordítsa a GDP 2% át hadiiparra... Arra már gondolom nem emlékezett, mikor mondta, hogy NATO így nem működik és hogy nem érdekelné hogy Oroszország mit tesz ez EU-val.... Komolyan mondom olyan nagy a sötétség, hgoy a világ megérett a pusztulásra. Másik Indai kolléga, (szintén itt él németben) is Trumpfan.. Ő azt modnta, hogy szerinte ez jobb lesz Indiának, mert Trump kereskedelmi partnek, mit ad és mit kap elven működik... Szóljatok, ha lehet venni jegyet a Marsra, mert ahogy látom az emberiség úgy elhülyül, hogy nincs esélye...
Én már korábban sem értettem az optimizmusodat,de tiszteletben tartottam azért. Sztem Viktorék egyértelmű érdeke, hogy NE erősödjön a forint. Bevásároltak aranyból,ez volt az első és egyben legfontosabb jel számomra. Aki ilyet tesz,nem forint erőt vár. (vagy tudja is konkrétan, hogy nem ez lesz)
Kész, itt a vége, megvan a trollok királya! “ Trump beszéde végén jobb, nagyobb, biztonságosabb Amerikát ígért. A győzelmi beszéd műsora az Y. M. C. A. című dallal ért véget.”
No innen kell kb. 12 forinttal erősíteni a forintot, hogy ne legyen éves átfogó. Kb. A dollár is ennyit kell, hogy erősödjon. Nem lesz könnyű. Nagyon komoly kereskedelmi konfliktusokra kell felkészülni, ha Trump.brtartja a választási ígéreteit.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)