Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ebben az évben is elég sok olyan 2H gyertya volt az EURHUF charton, ami 2-3 forintos mozgást csinált. Fel is, le is. EURUSD is 4 óra alatt 2%-ot esett. Ezt az esti mozgást nem tartom HUF specifikusnak. Dollár erő minden devizára kihatott. De szerint a dollár index kialakíthat egy lokális alacsonyabb csúcsot, és akkor nyugisabb lesz. Aztán meglátjuk mi lesz, én ezt látom a legvalószínűbbnek technikailag az elkövetkező időszakra.
Portfolio checklisten van Trump vs Kamala hatásairól elemzés. Nyitó mondat: USA - EUR paritásig elmehet kb fél év alatt és akkor nem azzal nem tud semilyen keleteurópai fejlődő ország pénze sem lépést tartani. És akkor 1 év múlva nem arról beszélünk majd hogy átmegy e a 410 en, hanem hogy 450 vagy 500 lesz e....
Most a napokban ismét lerabolják az országot. Beindult a pénzszivattyú 390-425 ig. Lehet vásárolni az EUR -t . Most megveszed, holnap vesztesz . Holnap megveszed holnapután vesztesz. Lesz aki minden éjszaka csak nyer. :)
Micccssoodda erősödés. Hölgyeim és uraim... 410 alá erősödött egy a fújtató bivaly, úgy megy lefelé, mint lavina a hegyről... Nemsokára paritás.... Igaz nem az EURHUF, de mindegy is. Magyar kolléga megmondta, azért jó Trump meg jóban van Orbánnal... hát komolyan arcal futok a betonfalnak... én is szeretnék olyan ignoránk és buta lennimint ezek... boldogok a fejben szegények, mert övék a világ országai.... sakkmatt Rohadt kiváncsi leszek innen majd az EU- kommunikációra, hogy rádióban mit mondanak majd mivel fogják lereagálni az import vámokat.. Én tippem Német helikopterpénz... vagy többszázezer munkanélküli... öveket becsatolni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)