Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
jó, de forint ellen spekulálni? Mintha a százas számot akarnád megjátszani, ami nincs is a rulettkeréken. De nyilván te is tudod hogy betlire játszol, csak az értő, olvasó, de nem kommentelő, nem downoló szakértők megnyugtatására akartam tisztázni.
Jó azért 405 alá már nem volt arcuk behúzni, már mato szerint is nonszensz lett volna. AMúgy sem voltam hiperoptimista az itteni kilátásokkal kapcsolatban(onderstatement meant) de most valahogy aggódósra váltottam. Sűrű lesz a jövő hét a világgazdaságban is, lehet nem lesz ebből sikertörténet a közeljövőben. Mondjuk azért mato zseni, az eurhuf rangélya monoton emelkedő, meg kell élni a szerelmet a barátokkal a májkrémes kenyereken a konyhaasztalon, 350. Pfü-pfü-pfü, meg ne idézzem az agysejtgyilkost.
Inflálják csak a hitelem... A kérdés utána már csak az lesz hogy mikor fizessem ki, és mikor szálljak ki az ingatlanból EUR -ba... Lehet most ki kell várni erre pár évet még...
Bezzeg ha a 10parancsolatot is betartanák akkor még betegszabadság is 90% al kevesebb lenne , többet lehetne dolgozni és abból többet költeni... Dehát az ilyen erkölcstelen nép...
Ha német autóipar letérdel a kínai meg nem pörög fel ? Jah szárnyalás... mint a hörcsög: "Melyik a világon a legügyesebb állat? - ??? - A hörcsög. - Miért? - Mert teli szájjal tud repülni úgy, hogy egy sast egyensúlyoz a hátán." A sas lehet orosz anyácska vagy kína... A teli pofájú hörcsög meg a ner.. a gond akkor lesz, ha odaérünk a fészekhez, mert akkor a hörcsög kegyetlenül fel lesz falva...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)