Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amugy az remelem,megvan,hogy elesedett a devizavaltasi kulonado,amit a bankok allitolag nem terhelnek ra az ugyfelekre. Gondolom sok emberben keltett ez is bizalmat.
Devizatartalékot kényszerűségből muszáj nekik emelni, mert ha nem emelik akkor az emelkedő devizaadósság roppantja össze a forintot.... Orbán hétfőn a parlamentben jelentette be, hogy újabb devizakötvény kibocsájtására készülnek...
Egy esetben johet itt forint ero,ha ez egy fals felszuras,de oszinten mondom,ennek egyre kevesebb eselyt adok. Fundasan is,es amugy is, a gyengules iranyaba mutat minden. Az MNB a kurva nagy devizatartalekan most bekeres siman. Ez az igazi win-win.
Akkor eljott a win-win ideje? Fene se hitte volna,hogy megeljuk ezt a napot... A kozepes halacskak,ahogy mindtam,mar szepen toljak a pmap visszavaltasokat.
Na csak újra regeltem, nem bírtam ki!:)) A legfontosabb, egyrészt a rangélyában van, másrészt akárhogy nézem a csartot, ez a Hathor féle dupla top harmadszorra idén, és megint megy 350-re.
400 felett vagyunk. Pedofilmosdató Fidesz legalább tud kormányozni. Bezzeg a Gyurcsány idején 230 Ft alatt is volt, akkor kevesebb pénzt kaptak az emberek egy euróért, mint most. Tehát, most sokkal jobb, mondaná az M1.
Dollárnak 366,25 fölé kell zárnia hónaposon. Ha nem, akkor még mindig jöhet forint erő. Az EUR/USD a kulcs. A forint egy mellék szereplő. Ott is beírtam a szintet. A negyed éves Bollinger szűkül mindenhol. Nagy elmozdulás is jöhet, de inkább jövő év 1-2 negyed évben. Ha igen, akkor annak háborús okai lesznek már tényleg. Illetve akkor az egy kb 500 forintos CHF et jelent jovore. Az a legtisztabb chart.
Marci nem rejti véka alá, hogy továbbra is a magas nyomású gazdaságban hisznek... Az MNB.élére is új vezér kerül... Az alacsony infláció miatt újra megtörténhet, hogy az MNB. újra állampapírokat is vesz...= újabb forint gyengülés... (Mindenki boldog lesz mert újra nőhet a GDP. a forint gyengülését meg a hirtelen jött tavaszra fogják ráfogni meg arra, hogy egy kisebb randalírozó csoport meg akarta dönteni Malawi kormányát...)
Az is egy f61volt, és szerintem is kész már a korrekció. Meglátjuk. Én a forintból már lépek ki. 2025 tele aknával, PMAP lejárat-szar kamatokkal, infláció, OV vágyálma a 3-6%os növekedésre, romokban a gazdaság,és az MNB élén is csere lesz. Mondjatok valami jót :)
Rosszul számolnak az Erste-nél... A mély korrekció már meg volt azzal, hogy 436-ról 370-alá is benézett.. itt el is készült a korrekció... Elindultunk fölfelé... és a csatorna teteje az már 450-460 között van... (nem lesz gyors, de ott lesz a csatorna tetején... )
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)