Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Még egy felfelé kanyar a tőzsdéken?! 😲 Ha jól rajzoltam mobilon akkor ma végülis egy nagyobb trendvonalról fordult kb. az NDX., csak azt tippelném, hogy mégsem lesz tartós irányváltás. A tőzsdei pakkom felét eladtam, a délelőtti optimizmusom alábbhagyott. Majd kiderül, hogy milyen indikátor vagyok...eddig leginkább bizonytalan. :DD
Azert ha azt mondom hogy a zöld rangékat rendre követték a piros rangék lehet a fel olvasóközönség kér egy hónapos tiltást és meg csak nem is haragudhatok érte :D
Azert a mai indulás eleg merész volt, tőzsdei ÉS pénzromlással. Azért ennek a szorzata nem nagyun mutat az ertékmegőrzés felé…. Ha ezt nem ütik le idoben elindíthat egy penzelvándorlást.
Hát gyanítom ez a sormnta nem a véletlen műve, ezért is tettem be. Minden emelkedést ügyesen lepirított valami rejtélyes aktor, jobboldali a vörös fény. A többi már konteó :D
Eurhuf akkor fog begyorsulni, mikor a vezető tőzsdeindexek esése, a vezető gazdaságok reálgazdasági mutatóiban is megjelenik majd. Addig csak lassú emelkedés lesz. Pláne, hogy szerintem egyelőre a jegybank is aktívan beavatkozik,nehogy a pánik átterjedjen a forint árfolyamára is.
Ha úgy érzed beszakadt akkor csak szűkre vetted a rangéját mert beszűkült bináris a gondolkozásod, mert nem a holisztikus élet iskoláját végezted hanem ilyen hulye sulikat vegeztél. Biztos a rangéját is masként ejted.
Nyugi rangéjában van. Pár forint kilengés is belefér. Gyakorlatilag bármennyi. Ha olyan zsenik lennétek mint mato értenétek. Duális, sas, egyvélemény, vonalhúzogatás, stb.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)